DOLAR 32,4328 0.03%
EURO 34,8067 -0.11%
ALTIN 2.433,08-0,06
BITCOIN 20893371.75968%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

04:18

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık Burç Yorumları (27 Kasım-03 Aralık 2023 Haftası )

Haftalık Burç Yorumları (27 Kasım-03 Aralık 2023 Haftası )

ABONE OL
Kasım 27, 2023 17:09
Haftalık Burç Yorumları (27 Kasım-03 Aralık 2023 Haftası )
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“İkizler Burcunda Dolunay”
27.11.2023 günü saat:12:16 ‘ da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile haftaya başlıyoruz. İkizler burcunda gerçekleşen dolunay zihnimizi yoran konularda farkındalıklar ve değişim vadeden etkisinin yanı sıra engelleri aşmamız için bizi zorlayıcı bir enerjide gerçekleşiyor. Dolunay’ ın Satürn ile yaptığı kare açı başlattığımız ya da sonlandırdığımız konuların kadersel etkisini hissetmemize sebep olurken, engellere karşı koyma gücümüzü de test edeceğimiz olaylar yaşayabileceğimizi gösteriyor.

Bu nedenle sorumluluk almamız gerekirken alamadığımız, gereken sabrı ve disiplini göstermediğimiz, üzerimizde baskısını hissettiğimiz kişi ve olaylarla ilgili açılımlar yaşayarak ertelediğimiz ve görmezden geldiğimiz durumlarla ilgili yüzleşmelerin gerçekleşeceğini bilmeliyiz.

‘Merkür ve Neptün Karesi’

Dolunay yöneticisinin Neptün ile olan karesi hayal kırıklıkları, verilen sözlerin tutulmaması, kanma ve kandırılma durumları yaşatırken, gerçekçi olmadığımız konularda ki yüzleşmelerle birlikte arkamızdan söylenmiş sözler, gizlenmiş olaylar bize sahte yüzünü gösteren kişiler hakkında ki gerçekleri ortaya çıkarabilir. Dolunay zamanları farkındalıklarla birlikte gelen sonlanmaları ve ardından gelen yeni başlangıçları getiren zamanlardır. Bu zaman dilimlerinde karşıt ve zıt enerjileri hayatımızda hissetmemiz nedeniyle huzursuz ve gergin olduğumuz duygu durumlarında oluruz.

Ancak mücadele gücümüzde arttığı için yaşadığımız farkındalıklar bizleri yeni başlangıçlar yapmaya iter. İkizler burcunda gerçekleşen dolunay yurtdışı, uzak ve yakın yolculuklarımız, eğitim hayatımız, ticari faaliyetlerimiz, yakınlarımız, otorite figürleri ile mücadele ve gelişmeler, iletişim, anlaşmalar, imzalar, kararlar, ailemiz ve zihnimizi yoran konularda farkındalıklar yaratarak bu konularda bizleri yeni başlangıçlar yapmaya itebilir. Doğru kararlar alarak ilerleyebilmemiz açısından oldukça önemli olan Dolunay etkisinin hepimiz için kolaylıkla geçmesini, güzellikler getirmesini diliyorum.

Haftanın Burçlara Etkisi

Yükselen Koç ve Koç Burcu

Yakınlarınız, kardeşleriniz, ticaret hayatınız, eğitimler, anlaşmalar ve imzalar gündeminizde. Bu konularda planlamalar yaparak yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yakınlarınız ve arkadaşlıklarınızla ilgili oluşabilecek farkındalıklarla birlikte sizden gizlenmiş konular gün yüzüne çıkabilir. Uzak yolculuklarınız ve adalet beklendiğiniz konularda engellemelerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ifade atmakta zorlanabileceğiniz, yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine karşı dikkatli olmanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

Maddi durumunuz, borçlarınız, alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgili konular gündeminizde. Yeni ortaklıklar, yatırımlar, nafaka ve miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili hayal kırıklıkları, arkadaşlıklarınız ve aşk hayatınızda oluşabilecek zorlukların yanı sıra yakınlarınızla ilgili yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemleri söz konusu olabilir. Hedeflerinizle ilgili değişiklikler yaparak yeni kararlar alabileceğiniz, sağlığınızı ilgilendiren konularında şifa arayışları içerisini girebileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Evliliğiniz, ortaklıklarınız ve birliktelikleriniz gündeminizde. Artan sorumluluklarınız sizi oldukça yorabilir. Beklentilerinizin karşılanmaması, sizi zorlayan kişi ve olaylar hayatınızda değişiklikler yapmak istemenize sebep olabilir. Size verilen sözlerin tutulmaması, planlamalarınızın ertelenmesi nedeniyle hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemleri nedeniyle duygusal davranarak hatalı kararlar alabilirsiniz. Hissedeceğiniz gergin durumlarla birlikte kadersel olaylar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

Korkularınızla yüzleştiğiniz, bilinçaltınıza ittiğiniz konular ve gizli düşmanlarınız gündeminizde. Sizden saklanmış konularda beklemediğiniz gelişmeler ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Sizi üzen durumlarla ilgili farkındalıklar ve hayal kırıklıkları gerçekleşirken, sağlığınızı ilgilendiren konularda şifa arayışları içerisine girebilirsiniz. İş hayatınız ve günlük planlamalarınızla ilgili zorlanmalar söz konusu olabilir. Kendi içinize çekileceğiniz, kendinizi yorgun ve gergin hissedebileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

Girdiğiniz sosyal ortamlar, arkadaş gruplarınız, ileriye dönük hedefleriniz gündeminizde. Bu konularda planlamalar yaparak yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişiler hayatınıza dahil olurken aşk hayatınız hareketlenebilir. Yeni tanıştığınız kişilerle ve başlattığınız birlikteliklerinizle ilgili daha sonrasında hayal kırıklıkları yaşamamanız için karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışmanız verilen her söze inanmamanız gerekiyor. Hayattan keyif almaya yöneldiğiniz duygu durumları ile mutlu olmak adına harekete geçebileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Kariyeriniz, projeleriniz, hedefleriniz gündeminizde. Bu konularda planlamalar yaparak yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Aileniz, birliktelikleriniz ve sorumluluklarınızla ilgili zorluklar ve engellemelerle karşılaşabilirsiniz. Artan sorumluluklarınız sizi oldukça yorabilir. Yaşayabileceğiniz gergin durumlar nedeniyle yanlış söylemlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Size verilen sözlerin tutulmaması hayal kırıklıkları ve yüzleşmeler yaşamanıza sebep olabilir. Hissedeceğiniz gerginlikler nedeniyle duygusal kararlar vermemeniz gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

Eğitim hayatınız, yurtdışı ile ilgili konular, uzak yolculuklarınız, beklediğiniz belgeler, varsa mahkemelerinizle ilgili durumlar gündeminizde. Bu konularda planlamalar yaparak yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Beklediğiniz mahkeme sonuçlarınızla ilgili ya da ilahi adaletin tecelli etmesini istediğiniz konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili geçmiş durumlar ve kişiler tekrar gündeminize gelebilir. İş hayatınız ve yakınlarınızla ilgili yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine karşı dikkatli olmanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Ortaklıklarınızın, yatırımlarınız, nafaka ve miras konuları gündeminizde. Maddi durumunuz, borçlarınız, alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilir bu konularda planlamalar yaparak yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Sizden istenen borçlar geri ödenemeyebilir, sizler de borçlarınızı ve alacaklarınızı yapılandırma konusunda zorlanabilirsiniz. Yaşayacağınız farkındalıklarla birlikte, tepkisel davranabileceğiniz duygu durumları sizi yorabilir. Sağlık konularında şifa arayışları içerisinde olacağınız etkiler altındasınız.

Yükselen Yay ve Yay Burcu

Evliliğiniz, ortaklıklarınız ve güç mücadeleleri yaşadığınız kişiler gündeminizde. Yaşadığınız gergin etkiler nedeniyle sevdiğiniz kişilerle ilgili gergin durumlar ve anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Aileniz, birliktelikleriniz ve sorumluluklarınızla ilgili zorluklar ve engellemelerle karşılaşırken artan sorumluluklarınız sizi yorabilir. Kendinizi kontrol etmekte zorlandığınız duygu durumlarının yanı sıra yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Geçmişte sizden saklanmış konular gün yüzüne çıkabilir. Yaşayabileceğiniz gergin durumlar nedeniyle dikkatli olmanız gereken kadersel etkiler altındasınız.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

İş hayatınız, günlük yaşantınız, sağlığınızı ilgilendiren konular gündeminizde. Çalışma ortamınız ve günlük yaşantınızla ilgili harekete geçmek istediğiniz konularda yenilikler ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmekte zorlandığınız duygu durumlarının yanı sıra yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili oluşabilecek farkındalıklarla birlikte diyete başlamak ve beslenme alışkanlıklarınızla ilgili değişiklere gitmek isteyebileceğiniz, hayatınıza düzen getirmek adına planlamalar yapabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Kova ve Kova Burcu

İstekleriniz, yetenekleriniz, keyif aldığınız konular, çocuklarınız ve aşk hayatınız gündeminizde. Bebek sahibi olmak isteyenler bu konuda olumlu haberler alabilirler. Özellikle sevgi konularında istek ve beklentileriniz artarken yeni tanıştığınız kişiler ve mevcut birlikteliklerinizle ilgili ani kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişilerle ve başlattığınız birlikteliklerinizle ilgili daha sonrasında hayal kırıklıkları yaşamamanız için karşınızda ki kişiyi tanımaya çalışmanız gerekiyor. Mali ve parasal konularda dikkatli olmanız gelir ve gider durumunuzu kontrol etmeniz gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Balık ve Balık Burcu

Aileniz, gayrimenkulleriniz, eviniz, taşınma konuları ve ebeveynleriniz gündeminizde. Yaşadığınız gergin etkiler nedeniyle sorumluluklarınız artarken, planlamalarınızla ilgili aksamalar söz konusu olabilir. Zorluklarla ilgili mücadele etme isteğiniz artarken otorite sorunları ve güç mücadeleleri yaşayabilir, kendinizi isyankâr ve gergin hissettiğiniz duygu durumlarında bulabilirsiniz. Geçmişte sizden saklanmış konular gün yüzüne çıkabilir. Yaşayabileceğiniz gerginlikler nedeniyle dikkatli olmanız, duygusal kararlar vermemeniz gereken kadersel etkiler altındasınız.

İnstagram @astrologgulsah
Astrolog Gülşah A.

” Akşener’in İyi Partisi “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.