DOLAR 32,3648 -0.18%
EURO 34,6895 -0.37%
ALTIN 2.416,24-0,76
BITCOIN 20515761.6151%
Balıkesir
14°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık Burç Yorumları ( 06 Kasım-12 Kasım 2023 Haftası )

Haftalık Burç Yorumları ( 06 Kasım-12 Kasım 2023 Haftası )

ABONE OL
Aralık 17, 2023 17:00
Haftalık Burç Yorumları ( 06 Kasım-12 Kasım 2023 Haftası )
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftaya Ay’ ın Aslan burcunda ki seyrinde giriş yapıyoruz. Beklentilerimiz ve kendimizi ortaya koymakla ilgili isteğimiz artarken, doğru kararlar almak noktasında zorlanmalar yaşayabiliriz. Tutum ve davranışlarımızda ki hâkimiyet isteği zaman zaman egosal sorunlara yol açabilir.       Yaşadığımız baskın durumlar ilişkilerimizde anlaşmazlıklar ve gerginlikler yaşamamıza sebep olabilir. Duygularımız ve mantığımız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanmamız nedeniyle otoriter kişilerle problemler, yakın çevremiz, kardeşlerimiz, eğitim hayatımızla ilgili zorlayıcı durumlar yaşayabiliriz. Her ne yaşanırsa yaşansın gereksiz güç mücadeleleri içerisine girmemizin bizleri yıpratıcı sonuçlar doğurabileceğini bilmeliyiz.

Bu hafta ani kararlar ve beklenmeyen durumların oluşabileceği etkiler altında olacağız. Aniden gerçekleşen seyahatler, taşınma konuları, iş değişiklikleri, mali ve parasal durumlar, mücadele etmemiz gereken olaylar, sağılığımızı ilgilendiren konularda ki gelişmelerle birlikte elektrik kesintileri, teknolojik aletlerle ilgili aksamalar ve iletişim konuları gündemimizde. Sarsıcı ve zorlayıcı haberlere, olaylara, manipülatif durumlar ile ilişkilerimizde bizi aşağı çekmeye çalışan kişilere karşı hazırlıklı olmalıyız. Duygularımız ve mantığımız arasında kalacağımız etkileri nedeniyle hayatımızla ilgili bazı konularda isyankar ve sabırsız olabilir, karşımızda böyle davranışlar gösteren kişi ya da olayları bulabiliriz. Bizi zorlayan konularla ilgili gerekirse beklemede kalmak kendimizi rahatlatıcı ortam ve insanların yanında olmak, keyif aldığımız alanlara yönelmek haftanın gergin enerjisini atlatmamıza yardımcı olacaktır.

Haftanın hepimize güzellikler getirmesini dilerim.

Haftanın Burçlara Etkisi

Yükselen Koç ve Koç Burcu

Güçlü ve kararlı bir şekilde sonuca ulaşmak için harekete geçebileceğiniz etkiler altındasınız. Süregelen durumlar ve mevcut koşullarınızla ilgili sabırsız ve isyankar tutumlar içerisine girebilir, kendinizi huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Ödemeniz gereken borçlarınız, kredileriniz gündeminize gelirken mali durumunuzla ilgili düzenlemeler söz konusu olabilir. Aşk hayatınız, çocuklarınız ve sağlığınızla ilgili konularda gelişen ani durumlar ve haberler söz konusu olabilir. Dikkatli olmanızı ve sabırlı davranmanızı gerektiren durumlar gündeminizde. 

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

Huzur ve mutluluğunuzu sizi kışkırtarak ya da bilerek üzerek bozmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Algınızı değiştirmeye çalışan olaylar sizi duygularınız ve kararlarınız arasında seçim yapmak zorunda bırakabilir. Eşiniz, eşinizin ailesi ve evinizle ilgili ani gelişen durumlar yaşayabilir, haberler alabilirsiniz. Sevgi, aşk ve parasal konularda şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz, eğer yeni başlayan birliktelikleriniz varsa güçlü ve sağlam bağlarla bağlanabileceğiniz, mali konularda fırsatlar yakalayabileceğiniz etkiler altındasınız. 

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

İş hayatınız ve günlük sorumluluklarınızla ilgili isyankar olduğunuz, mevcut şartları kabullenmekte zorlandığınız tutum ve davranışlar içerisine girebilirsiniz. Kendinizi baskı altında hissetmeniz nedeniyle üzerinizde otorite kurmaya çalışan kişilerle aranızda sorunlar oluşabilir. Şüphe duyduğunuz ve sizi rahatsız eden durumlarla ilgili harekete geçmek isteyebileceğiniz etkiler altındasınız. Yakın çevreniz, birliktelikleriniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili kesin hükümler vermeden önce karşı tarafı da dinlemelisiniz. Ani olaylar ve haberler gündeminizde. 

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

Kendinizi güçlü hissettiğiniz ve sözünüzün geçmesini istediğiniz etkiler altındasınız. Bu durum sevdiklerinizle ve birlikteliklerinizle ilgili sorun yaşamanıza sebep olabilir. İkili İlişkilerinizde verdiğiniz tepkilerin takıntılı duygu durumları ve kendi gücünüzü ortaya koymakla ilgili olup olmadığını belirlemelisiniz. Yaşadığınız duygusal gerginlik istemediğiniz sözler sarf etmenize sebep olabilir. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili ani gelişen durumlar gündeminize gelebilir. Duygularınızı ve isteklerinizi çok iyi değerlendirerek içsel dengenizi korumanız gerekiyor. 

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

Hedefleriniz ve planlamalarınızla ilgili harekete geçebileceğiniz etkiler altındasınız. Parasal ve mali konularla ilgili sizi destekleyen olumlu gelişmeler söz konusu. İş ve kariyer değişikliği yapmak istiyorsanız mevcut şartları değiştirerek yeni başlangıçlar yapabileceğiniz durumlar gündeminize gelebilir. Kendinizi sabırsız ve gergin hissedebilir, sağlığınızı ilgilendiren konularda şifa arayışları içerisine girebilirsiniz. Kendinizi güçlü hissedeceğiniz durumlar nedeniyle aşırıya kaçan her türlü davranışınıza dikkat etmenizde fayda var.

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Yakınlarınız ve arkadaşlarınızla ilgili zorlayıcı durum ve olaylar yaşayabilirsiniz. Kendi içinize yönelmek isteyebilir içsel olarak kendinizi sıkışmış ve yorgun hissedebilirsiniz. Düzen getirmeniz gereken konular, eviniz, kişisel bakımınız, sağlığınızla ilgili planlamalar gündeminize gelebilir. Sevgi, aşk ve parasal konularda şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz, eğer yeni başlayan birliktelikleriniz varsa güçlü ve sağlam bağlarla bağlanabileceğiniz, mali konularda fırsatlar yakalayabileceğiniz etkiler altındasınız. 

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

Çalışmalarınızın karşılığını alırken, değiştirmek istediğiniz konularla ilgili harekete geçebileceğiniz gücü kendinizde bulabileceksiniz. Evinizle ilgili konular, taşınma, gayrimenkul alım satımı, tadilat gerektiren durumlar gündeminize gelebilir. Sizi üzen ya da yoran konularda sıkıntılarınızı sonlandıran gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevgi, aşk ve parasal konularda şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz, eğer yeni başlayan birliktelikleriniz varsa güçlü ve sağlam bağlarla bağlanabileceğiniz, mali konularda fırsatlar yakalayabileceğiniz etkiler altındasınız. 

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Söylediklerinize, yaptıklarınıza, tutum ve davranışlarınıza dikkat etmeniz gereken etkiler altınsındasınız. Harekete geçmek istediğiniz konularda takıntılı durumlar yaşayabilir istek ve beklentilerinizle ilgili sabırsız davranabilirsiniz.  Ani gelişen durumlar ve olaylar gündeminize gelirken, beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili dikkatli olmanız gereken krizli durumlar oluşabilir ancak kararlı tutumunuz nedeniyle isteklerinizi elde edebileceğiniz ve hedeflerinize ulaşabileceğiniz gelişmeler sizlerle. 

Yükselen Yay ve Yay Burcu

Sizi yoran ve akışta kalmak zorunda bırakan konularla ilgili farkındalıklar gündeminizde. Korkularınızın üzerine giderek sorunlarınızı büyüten durumlara karşı çözüm arayışları içerisine girebilirsiniz. Huzur ve mutluluğunuzu sizi kışkırtarak ya da üzerek bozmaya çalışan kişilerle yaşayacağınız yüzleşmelere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Sorumluluklarınız ve iş hayatınızla ilgili beklenmeyen durumlara karşı çalışmalarınızın karşılığını bulabileceğiniz, parasal ve mali konularda sizi destekleyen etkiler altındasınız. Aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, beklediğiniz olumlu haberler alabilirsiniz.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

Sevgi, aşk ve parasal konularında şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz, eğer yeni başlayan birliktelikleriniz varsa güçlü ve sağlam bağlarla bağlanabileceğiniz, mali konularda fırsatlar yakalayabileceğiniz etkiler altındasınız. Sevdiklerinizle ilgili konularda aşırı talepkar, aşırı sahiplenici ve kontrol etme isteği duyduğunuz yaklaşımlardan uzak durmanızda fayda var.  Sosyal çevrenize yeni tanıştığınız kişilere ve ortamlara dikkat etmeniz gereken gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Kova ve Kova Burcu  

Kariyeriniz, planlarınız, hedefleriniz ve birlikteliklerinizle ilgili konular gündeminizde. Akademik konularda ve devam eden mahkemelerinizle ilgili güzel haberler alabilir, seyahat planları yapabilirsiniz. İsyankar olduğunuz, mevcut şartları kabullenmekte zorlandığınız tutum ve davranışlar içerisine girebilir, kendi sınırlarınızı test edebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken etkilerin yanı sıra eviniz, aileniz ve otorite konularında zorlanmalar ile yaşayabileceğiniz güç mücadelelerine karşı dikkatli olmalısınız.  İkili ilişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili dengeyi korumanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Balık ve Balık Burcu 

Eğitim hayatınız, yurtdışı ile ilgili konular, uzak yolculuklarınız, beklediğiniz belgeler, varsa mahkemelerinizle ilgili durumlar gündeminizde. Hedeflerinizle ilgili beklediğiniz sonuçları alabileceğiniz, kararlı ve planlı bir şekilde isteklerinizin peşinden gidebileceğiniz etkiler altındasınız. Anlık gelişen durum ve olaylara karşı dikkatli olmalı, ani alacağınız kararlardan uzak durmanız gerekiyor. Sevdiklerinizin desteğini alabileceğiniz, birlikteliklerinizle ilgili olumlu ve güzel gelişmeler sizlerle. Parasal ve mali konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

İnstagram @astrologgulsah

YAZAR: Astrolog Gülşah A.

” Vatandaşa Fidan Dağıtılacak “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.