DOLAR 32,4427 0.05%
EURO 34,7636 -0.17%
ALTIN 2.422,93-0,48
BITCOIN 20503361.3903%
Balıkesir
14°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık Burç Yorumları (13 Kasım-19 Kasım 2023 Haftası )

Haftalık Burç Yorumları (13 Kasım-19 Kasım 2023 Haftası )

ABONE OL
Aralık 17, 2023 16:58
Haftalık Burç Yorumları (13 Kasım-19 Kasım 2023 Haftası )
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Akrep Burcunda Yeni Ay”

13.11.2023 günü saat:12.27 ‘ de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile haftaya başlıyoruz. 14.10.2023 günü Terazi Burcunda gerçekleşen Güneş tutulmasının vaat ettiklerini harekete geçirir nitelikte olması sebebiyle önümüzde ki iki haftalık süreç için yılın en zorlayıcı ve dikkat çekici zaman dilimi diyebiliriz. Yeni Ay’ ı bu kadar zorlayıcı yapan bir başka etki Mars-Uranüs karşıtlığında gerçekleşiyor olması. Bu karşıtlık akıl ve mantığın geri planda kaldığı, daha çok dürtüsel hareket ettiğimiz, kuralları çokta kabullenmek istemediğimiz eylem ve tutumlar içerisine girebileceğimizi gösteriyor.

Bu nedenle sosyal düzeni ilgilendiren konularda yaşayacağımız zorluklar ve krizli durumlar gündemimize gelebilir. İsyankâr, tutarsız, fevri davranışlar sergileyin kişiler karşımıza geçerken öfke patlamaları yaşayabilir, kendimizi anlık gelişen kaoslu ortamlarda bulabiliriz. Bizleri karşı koyamayacağımız enerjilere açık bırakacağı için dikkatli olmamız gereken etkileri ile birlikte, sıkıca tutunarak bırakamadığımız durumlarla ilgili zorlayıcı yol ayrımlarına gidebiliriz. Bu nedenle yeni başlangıç ve dönüşümler yaşayabileceğimizi bilmemiz gerekiyor.

Yeni Ay ayrıca doğa olaylarını, elektrik ve internet kesintilerini gündemimize getirirken, para piyasaları ve değerli varlıklarla ilgili meydana gelebilecek sıkıntılı süreçleri, farklı görüşlerle oluşabilecek anlaşmazlıklarla birlikte, özellikle ülkemiz açısından önemli kararlar alabileceğimiz etkileri taşıyor olacak.

Bu hafta kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olmamız, sağlımızı ilgilendiren konuları  da ihmal etmememiz gerekiyor.

Haftanın hepimize güzellikler getirmesini dilerim.

 

Haftanın Burçlara Etkisi

Yükselen Koç ve Koç Burcu

Ortaklıklarınızın, yatırımlarınız, nafaka ve miras konuları gündeminizde. Maddi durumunuz, borçlarınız, alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizle alakalı mücadele isteğinizin arttığı, bazı konularda isyan etme noktasına geldiğiniz durumlar söz konusu olabilir. Yaşayacağınız farkındalıklarla birlikte sağlık konularında şifa arayışları içerisinde olacağınız eski ve size zarar verdiğini düşündüğünüz koşulları değiştirmek isteyeceğiniz etkiler altındasınız.

 

 

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

Evliliğiniz, ortaklıklarınız ve güç mücadeleleri yaşadığınız kişiler gündeminizde. Kendinizi artık inceldiği yerden kopsun dediğiniz ruh halleri içerisinde bulabilir, isyan noktasına geldiğiniz durumlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Gücünüzü test etmek isteyen kişilerle ilgili koruduğunuz dengeyi bozarak mevcut şartların kontrolü elinize almak isteyeceğiniz ve ani kararlar alabileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

İş hayatınız, günlük yaşantınız, sağlığınızı ilgilendiren konular gündeminizde. Çalışma ortamınız ve günlük yaşantınızla ilgili harekete geçmek istediğiniz konularda yenilikler ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yaşayacağınız farkındalıklarla birlikte diyete başlamak ve beslenme alışkanlıklarınızla ilgili değişiklere gitmek isteyebileceğiniz, hayatınıza düzen getirmek adına planlamalar yapabileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

İstekleriniz, yetenekleriniz, keyif aldığınız konular, çocuklarınız ve aşk hayatınız gündeminizde. Bebek sahibi olmak isteyenler bu konuda olumlu haberler alabilirler. Özellikle sevgi konularında istek ve beklentileriniz artarken zorlanmalar yaşayabilir, kendinizi gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Kendinizi baskı altında hissettiğiniz durumlarla ilgili mücadele etme isteğiniz artabilir. Tutkularınızın ve hayattan beklentilerinizin artacağı etkiler altındasınız.

 

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

Aileniz, gayrimenkulleriniz, eviniz, taşınma konuları ve ebeveynleriniz gündeminizde. Yaşadığınız gergin etkiler nedeniyle öfke problemleri yaşayabilir, güç mücadeleleri içerisine girebilirsiniz. Eviniz, ebeveynleriniz ve ailenizle ilgili gelişen durumlar bu konularda sizi kararlar almaya ve planlamalar yapmaya zorlayabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken, mevcut koşul ve durumlara karşı özgürleşme isteğinizin artacağı etkiler altındasınız.

 

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Yakınlarınız, kardeşleriniz, ticaret hayatınız, eğitimler, anlaşmalar ve imzalar gündeminizde. Bu konularda planlamalar yaparak yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Zorlandığınız ve beklemede kaldığınız konularda yakınlarınızın desteğini alarak kolaylıklar yaşayabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar ve ticari hayatınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşayarak mevcut koşulların değişmesi söz konusu olabilir.  Başlattığınız yeniliklerle ilgili kazanımlar elde edebileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

Maddi durumunuz, borçlarınız, alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgili konular gündeminizde. Yeni ortaklıklar, yatırımlar, nafaka ve miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öngöreceğiniz farkındalıklarla birlikte sağlık konularında şifa arayışları içerisini girebilir, kendinize verdiğiniz ve size verilen değeri sorgulayabilirsiniz. İlişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili daha yapıcı olduğunuz, huzur ve mutluluğu aradığınız duygu durumları yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Beklentileriniz, istekleriniz, evliliğiniz, ortaklıklarınız ve güç mücadeleleri yaşadığınız kişiler gündeminizde. Yaşayacağınız farkındalıklarla birlikte oluşan yenilenme isteği bugüne kadar beklediğiniz ancak herhangi bir ilerleme kaydedemediğiniz konularda sizi keskin yol ayrımlarına götürebilir. Ani öfke patlamaları yaşarken ani kararlarda alabilirsiniz. Sağlığınıza, kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olmanız gereken etkiler altındasınız.

 

Yükselen Yay ve Yay Burcu

Korkularınızla yüzleştiğiniz, bilinçaltınıza ittiğiniz konular ve gizli düşmanlarınız gündeminizde. Sizden saklanmış konularda gelişmeler ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren konularda şifa arayışları içerisinde olabilir, iş hayatınız ve günlük yaşantınıza düzen getirmek adına harekete geçebilirsiniz. İçinizde yaşattığınız konularda oluşan farkındalıklarla birlikte cesaret etmekte zorlandığınız başlangıçlar yapabileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

Girdiğiniz sosyal ortamlar, arkadaş gruplarınız, ileriye dönük hedefleriniz gündeminizde. Yeni tanıştığınız kişiler ve mevcut birlikteliklerinizle ilgili ani kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili oluşabilecek beklenmeyen durumlar gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir. Özgürleşme isteğinizin artacağı gelişmelerin yanı sıra, kendinizi güçlü ve kararlı hissedeceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Kova ve Kova Burcu

Kariyeriniz, projeleriniz, hedefleriniz gündeminizde. Kariyer planlamalarınız ya da başlatmayı düşündüğünüz projelerinizle ilgili mevcut fırsatları değerlendirmek isteyeceğiniz durumlar gerçekleşebilir. Zorluklarla ilgili mücadele etme isteğiniz artarken otorite sorunları ve güç mücadeleleri yaşayabilir, kendinizi isyankâr ve gergin hissettiğiniz duygu durumlarında bulabilirsiniz. Beklentilerinizin peşinden giderek mevcut koşulları değiştirmek isteyeceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Balık ve Balık Burcu 

Eğitim hayatınız, yurtdışı ile ilgili konular, uzak yolculuklarınız, beklediğiniz belgeler, varsa mahkemelerinizle ilgili durumlar gündeminizde. Bu konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz mahkeme sonuçlarınızla ilgili ya da ilahi adaletin tecelli etmesini istediğiniz konularda sizi destekleyen etkiler söz konusu. Hayal ettiğiniz, beklediğiniz, istediğiniz durumlarla ilgili yeni başlangıçlar yaparak fırsatlar yakalayabileceğiniz etkiler altındasınız.

İnstagram @astrologgulsah

YAZAR: Astrolog Gülşah A.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.