DOLAR 32,4238 -0.04%
EURO 34,7505 -0.22%
ALTIN 2.420,71-0,58
BITCOIN 20541511.72443%
Balıkesir
14°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık Burç Yorumları  ( 20 Kasım-26 Kasım 2023 Haftası )

Haftalık Burç Yorumları ( 20 Kasım-26 Kasım 2023 Haftası )

ABONE OL
Aralık 17, 2023 16:51
Haftalık Burç Yorumları  ( 20 Kasım-26 Kasım 2023 Haftası )
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Güneş Mars Kavuşumu”

Haftaya Güneş Mars kavuşumu ve Neptün’ le olan olumlu açısı ile başlıyoruz. Uzun zamandır Güneş’ in Akrep burcunda ki seyrinde zorlayıcı enerjilerin etkisinde kaldık. Hepimiz için mücadele gerektiren bu enerjiler sabrımızı ve sınırlarımızı zorlayarak kimimiz için beklenmeyen olayları ve sonlanmaları beraberinde getirdi. Bu hafta Mars’ ın Güneş’ le çok yakın olan seyrine eşlik ediyorken, bizi üzen ve yıpratan zorlayıcı enerjilerin yerini şifaya, ilhama ve hayale bıraktığı etkilerini hissediyor olacağız. İyiliğin, şefkatin, merhametin ve ilahi gücün tezahürünü gördüğümüz birçok durum ve olayla karşılaşabiliriz. Duyarlılığımız ve hislerimiz yoğunlaşırken hassaslaşabilir, kendimizi yorgun ve halsiz hissedebiliriz. Affetmemiz, empati kurmamız ya da duyarlılık göstermemiz gereken konular ile ruhsal ve bedensel şifa arayışı içinde olduğumuz durumlarda gündemimize gelebilir.

“Venüs Chiron karşıtlığı”

Dikkat etmemiz gereken bu karşıtlık bizleri ve birlikteliklerimizi yıpratıcı etkiler barındırıyor olacak. Kendimizi değersiz hissettiğimiz, keyif, mutluluk ve konfor alanlarımızla ilgili kaygılarımızın arttığı etkilerinin yanı sıra ilişkilerimizde yaralayıcı ve zorlayıcı durumlarla karşılaşmamıza sebep olabilir. Merkür’ ün destekleyici açısı ile sorunlarımıza çözüm odaklı yaklaşmamamız, duygusal kararların yerine mantığımızla hareket etmemiz birlikteliklerimiz ve ilişkilerimiz açısından fayda sağlayabilir. Bu hafta özellikle mali konularda dikkatli olmamız gerekirken, acil olmayan güzellik, bakım ve estetikle ilgili işlemlerimizi ertelememiz çok daha iyi sonuçlar almamız açısından faydamıza olacaktır.

Haftanın hepimize güzellikler getirmesini dilerim.

 

Haftanın Burçlara Etkisi

Yükselen Koç ve Koç Burcu

İçsel dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Duygularınız ve mantığınız arasında kalacağınız durumlar, planlamalarınızla ilgili engellemeler söz konusu olabilir. İlişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili zorlayıcı etkilerin yanı sıra mevcut sorunları aşabileceğiniz, iletişiminizin arttığı ve fikirlerinizin kabul gördüğü gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdikleriniz ve ailenizle birlikte olmak, onların ihtiyaçları ile ilgilenmek isteyebileceğiniz, akışta kalmayı deneyimleyeceğiniz, hayallerinize yön vermek istediğiniz konularda güzel kazanımlar elde edebileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

Hayattan keyif almak ve mutlu olmak adına çabaladığınız konularda sizi engelleyen durum ve kişilerle karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizle ve birlikteliklerinizle ilgili oluşabilecek anlaşmazlıkları çözebileceğiniz, iletişiminizin arttığı ve fikirlerinizin kabul gördüğü durumlar söz konusu olabilir. Aynı zamanda yeni başlangıçlar yaparak kararlar almanız gereken gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan, yakınlarınızdan destek görebileceğiniz, sosyal ortamlara girerek kendinizi iyi hissedeceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Eğitimler, seyahatler, sosyal ortamlar, arkadaşlarınız, planlamalarınız ve sizi geliştiren konular gündeminizde. Mali durumunuz ve gelirlerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınız artarken, borçlarınızı düzenleyebilir ve kazanımlar elde edebilirsiniz. İş yaşantınız ve kariyerinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Karar vermeniz gereken konulara ve sağlığınızla ilgili zorlayıcı durumlara karşı dikkatli olmanız, duygusal kararlar almamanız gereken etkiler altındasınız.

 

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

Duygusallığınızın ve sezgilerinizin arttığı bir dönemdesiniz. Birlikteliklerinizde ve yaşadıklarınızla ilgili kendinizi daha derin ve hassas hissederken, sevdiklerinize karşı koruyucu ve duyarlı olduğunuz davranışlar sergileyebilirsiniz. Planlamalarınızı ertelemek isteyebileceğiniz ya da girişimlerinizi bir türlü başlatamadığınız duygu durumları söz konusu olabilir. Hassas olduğunuz ve beklentilerinizin arttığı bu süreçte hayallerinize yön vermek istediğiniz konularda güzel kazanımlar elde edebileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

Yaratıcılığınızın arttığı, kendinizi ortaya koyduğunuz planlamalar ve kararlar gündeminizde. Çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili size sunulan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Mevcut şartları değiştirmek isteyebilir, yeni anlaşmalar ve planlamalarla birlikte güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili sizi mutlu eden ve destekleyen durumlar söz konusu. Kendi kararlarınızı ortaya koyduğunuz, kendinizi huzurlu ve mutlu hissedebileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Mali durumunuz ve gelirlerinizle ilgili sizi zorlayan durumlar gündeminize gelebilir. Beklenmeyen ödemeler ve planlamalarınızla ilgili değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Günlük yaşantınız ve çalışma hayatınızla ilgili düzen kurmanız gereken konularda sizi destekleyen etkilerin yanı sıra sağlık sorunlarınızla ilgili şifa bulabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygularınızın ve mantığınızın arasında kalabileceğiniz gelişmelere karşı kararlarınıza ve söylemlerinize dikkat etmeniz gereken etkiler altındasınız.

 

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

İkili ilişkileriniz ve birliktelikleriniz gündeminizde. Yeni eğitimlere başlamak, yeni insanlarla tanışmak, farklı sosyal ortamlara girmek isteyebileceğiniz etkiler altındasınız. Keyif, mutluluk ve konfor alanlarınızla ilgili kaygılarınız artarken, birlikteliklerinizle ilgili beklentilerinizin karşılanmasını isteyebilirsiniz. Bu durum mevcut sorunları büyütmenize ve zorlayıcı durumlar yaşamanıza sebep olabilir. Sizi zorlayan olumsuzlukları çözebileceğinizi, olayları daha yapıcı olduğunuz bakış açıları ile değerlendirebileceğinizi bilmelisiniz.

 

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

İçsel dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Planlamalarınızla ilgili duygularınız ve mantığınız arasında kalacağınız durumlar söz konusu olabilir. Sorunlarınızla ilgili hafta ortasına doğru sizi rahatlatan enerjilerle birlikte sevgi, şefkat ve merhamet duygularınızın artacağı duygu durumları yaşayabilirsiniz. Var olan sorunlarınızla ilgili şifa bulduğunuz ve olduğunuz durumlar gerçekleşebilir. Affetmeniz, empati kurmanız ve duyarlılık göstermeniz gereken konularda harekete geçebileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Yay ve Yay Burcu

Yeni kararlar ve başlangıçlar gündeminizde. Eğitimler, seyahatler, sosyal ortamlar, arkadaşlarınız, planlamalarınız ve sizi geliştiren her konuda harekete geçebilirsiniz. Özgürleşme ve yenilenme isteğiniz artarken ikili ilişkilerinizle ve birlikteliklerinizle ilgili oluşabilecek anlaşmazlıkları çözebileceğiniz, iletişiminizin arttığı ve fikirlerinizin kabul gördüğü durumlar söz konusu olabilir. Uyum ve denge sağlayarak sizi mutlu eden duygu durumları ile hayattan keyif almaya yöneldiğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

Mali durumunuz ve gelirlerinizle ilgili sizi zorlayan durumlar gündeminizde. Beklenmeyen ödemeler ve planlamalarınızla ilgili değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. İlişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili kendi içinize çekildiğiniz, yalnız kalarak düşünmek istediğiniz duygu durumları hissederken, aşk hayatınızda sizi zorlayan gelişmeler söz konusu olabilir. Hayattan keyif alamadığınızı hissettiğiniz ve isteksiz davrandığınız duygu durumları yaşayabilirsiniz. Planlamalarınızla ilgili çaba göstermeniz halinde kararlarınızı uygulamaya koyabileceğiniz etkiler altındansanız.

 

 

Yükselen Kova ve Kova Burcu  

Birliktelikleriniz ve ilişkilerinizle ilgili sizi destekleyen olumlu gelişmeler gündeminizde. Eğitimler, seyahatler, sosyal ortamlar, arkadaşlarınız, planlamalarınız ve sizi geliştiren her konuda harekete geçebilirsiniz. Var olan sorunlara ve engellemelere karşı koyma isteğiniz artarken, otorite figürleri ile zorluklar ve güç mücadeleleri içerisine girebilirsiniz. Sizi zorlayan olaylara karşı dengede kalmanız oldukça önemli. Arkadaşlarınızdan, yakınlarınızdan destek görebileceğiniz, sosyal ortamlara girerek kendinizi iyi hissedeceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Balık ve Balık Burcu 

Kendinizi huzurlu ve uyumlu hissedeceğiniz, duygusallığınızın arttığı duygu durumları gündeminizde. Birlikteliklerinizle ilgili destekleyici olumlu durumlar söz konusu olabilir. Kariyeriniz ve planlamalarınızla ilgili aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilir ya da ertelemek isteyebilirsiniz. Affetmeniz, empati kurmanız ve duyarlılık göstermeniz gereken konularda harekete geçebilirsiniz. Karar vermeniz gereken konulara ve sağlığınızla ilgili zorlayıcı durumlara karşı dikkatli olmanız, duygusal kararlar almamanız gereken etkiler altındasınız.

 

İnstagram @astrologgulsah

YAZAR: Astrolog Gülşah A.

” Kütüphanelere Personel Alınacak “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.