DOLAR 32,3648 -0.18%
EURO 34,6895 -0.37%
ALTIN 2.416,24-0,76
BITCOIN 20515761.6151%
Balıkesir
14°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık Burç Yorumları ( 04 Aralık-10 Aralık 2023 Haftası )

Haftalık Burç Yorumları ( 04 Aralık-10 Aralık 2023 Haftası )

ABONE OL
Aralık 17, 2023 16:42
Haftalık Burç Yorumları ( 04 Aralık-10 Aralık 2023 Haftası )
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftaya Ay’ ın Başak burcunda ki seyriyle başlıyoruz. Ay’ ın Merkür ve Jüpiter’ le olan olumlu açısı bizlere yakın çevremiz, akrabalarımız, ticari konularımız, eğitim hayatımız, sağlığımız ve aynı zamanda sürüncemede kalan konularımızla ilgili çözüm bulmaya yönelik şans ve fırsatları yakalayabileceğimizi, uzun vadeli planlamalarımızla ilgili sağlam temelli başlangıçlar yaparak ilerlemeler kaydedebileceğimizi gösteriyor. Sorumluluklarımızı almamız ve planlamalarımızı doğru yapmamız, duygularımız ve mantığımız, işimiz ve kariyerimiz ailemiz ve eşimiz arasında ki dengeyi kurmamız halinde bu hafta başlattığımız proje ve girişimlerimizin bizleri destekleyebileceğini söyleyebilirim.

Venüs Plüton Karesi

Bizleri ilişkiler ve mali konularda zorlayacak olan bu etki uzun zamandır geçmişte kalmış, yarım bırakılmış olan konularda ki son zorlayıcı enerjileri barındırıyor olacak. Venüs’ ün Akrep burcuna geçişi ile beraber Güney Ay Düğümü etkisinden çıkıyor olması var olan karmik etkileri azaltmakla birlikte birlikteliklerimizle ilgili beklentimizi ve ilişkilerimizin seyrini değiştirebilir. Ciddi ve gerçekçi ilişkiler kurmak, sorumluluk sahibi insanları yanımızda görmek isteyebiliriz. Bu konuda Ay, Jüpiter ve Merkür’ ün olumlu etkisini değerlendirebiliriz. Tüm bunların yanı sıra keyif ve huzur aradığımız duygu durumların yerini, kıskandığımız, derinlerde boğulduğumuz ve güven aradığımız duygu durumlarının alabileceğini bilmeliyiz. Beklentilerini karşılayamadığımız kişilerin zorbalıklarına ve güç gösterilerine maruz kalabiliriz. Bu nedenle hafta geneli mali konular ile ilişkilerimizle ilgili krizli ve denge kurmakta zorlandığımız durumlara karşı hazırlıklı ve dikkatli olmamız gerekiyor.

Haftanın Burçlara Etkisi

Yükselen Koç ve Koç Burcu

İş hayatınızla ilgili yapılandırmalar ve sizi destekleyen akılcı çözümler gündeminizde. Hayatın size sunduğu ancak göremediğiniz fırsatları değerlendirmek, takılı kaldığınız konularda ilerlemek isteyebilir, sizi engelleyen ya da aşağı çeken insanlarla ilgili farklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili geçmiş konular ve kişiler gündeminize gelebileceği gibi, aşk hayatınız hareketlenebilir. Kendinizi geliştirmek ve hayattan keyif almak için atacağınız adımlar ile ikili ilişkilerinizle ilgili onarmanız gereken konularda sizi destekleyen etkiler altındasınız.

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

İlişkileriniz, aşk hayatınız ve onarmak istediğiniz konular gündeminizde. Çocuklarınız ve birlikteliklerinizle ilgili sizi destekleyen güzel etkilerin yanı sıra mevcut şartlar ve beklentileriniz nedeniyle ince eleyip sık dokunduğunuz, tolerans göstermekte zorlandığınız durumlar söz konusu olabilir. İlişkilerinizle ilgili geride bıraktığınız sorunlara çözüm odaklı yaklaşmanız olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir. Yeni anlaşmalar, başlangıçlar ve birliktelikler gündeminize gelirken size sunulan şans ve fırsatları değerlendirebileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Planladığınız konular, hedefleriniz gündeminizde. Kendinizle ilgili planlamalar yaparak ve daha çok sorumluluk alarak hareket edeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda yapılandırmak istediğiniz konularda gereken özeni göstermeniz ve emek sarf etmeniz halinde güzel kazanımlar elde edebilirsiniz. İlişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili sizi destekleyen olumlu durumlar söz konusu. Hak ettiğiniz ancak bugüne değin alamadığınız alacaklarınıza, size geri ödenmemiş borçlarınıza kavuşabilirsiniz. Artan sorumluluklarınız ve çok çalışmanız nedeniyle kendi içinize yöneleceğiniz, ciddi ve gerçekçi beklentiler içinde olacağınız etkiler altındasınız.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

İletişim, eğitim, anlaşmalar, yakınlarınız ve ticari konular gündeminizde. Birlikteliklerinizle ilgili sizi destekleyen olumlu durumlar yaşarken yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlınızla ilgili yaşayacağınız farkındalıklarla birlikte diyet ve spora başlamak, sağlığınızı ve bedeninizi ilgilendiren konularda harekete geçmek isteyebilir, kendinizi hayatınıza düzen getirmek adına planlamalar yaparken bulabilirsiniz. Duygularınız ve mantığınız arasında kalacağınız hassas ve dengeli davranmanız gereken olaylar sizi zorlayabilir. Kısıtlandığınızı hissettiğiniz ve sorumluluklarınızın arttığı etkiler altındasınız.

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

Uzak yolculuklarınız, hedefleriniz, ilişkileriniz, çocuklarınız ve aşk hayatınız gündeminizde. Kendinizi ileriye dönük ve belli bir amacı olan hedeflerinizle ilgili harekete geçerken bulabilir, mutlu olduğunuz duygu durumları yaşayabilirsiniz. Devam eden mahkemeleriniz ve yurt dışı konulularınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Hissedebileceğiniz güç ve öfke problemlerine karşı dikkatli olmalı, planlamalarınızla ilgili aşırı risk içeren yaklaşımlardan uzak durmanız gerekiyor. Çocuklarınız ve sevdiklerinizle ilgili olumlu güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Mali durumunuz, gelirleriniz ve kazançlarınız gündeminizde. Bu konularda güzel kazanımlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili sizi mutlu eden durumlar söz konusu olabilir. Anlaşamadığınız kişilerle var olan sorunlarınızla ilgili sizden yana sonuçlar elde edebileceğiniz görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Hayattan keyif almaya yöneleceğiniz etkilerle birlikte aşırı kontrol isteği duymanız nedeniyle endişe ve kaygılarınız artabilir. Sözünüzün ve fikirlerinizin etkili olacağı, size sunulan şans ve fırsatları değerlendirebileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

İlişkileriniz, birliktelikleriniz, parasal ve mali durumunuz gündeminizde. Yaşadığınız mücadele sonucunda gerçekleşen dönüşüm sizi kalıcı olan beklentiler içerisine sokarken, keskin yol ayrımlarınada götürebilir. Kendi değerinizi ve sınırlarınızı korumak adına gösterdiğiniz çaba ve özeni anlamayan kişilere karşı farklı yaklaşımlarda bulunmaya karar verebilir, kayıplarınızı telafi etmek isteyebilirsiniz. Yeni kararlar almanız ilerisi için sağlam temelli başlangıçlara zemin hazırlayabilir. Olayların analizini daha derin bir şekilde yapabileceğiniz, doğru kararlar alabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Yardım etmeniz gereken kişiler, sorumluluk almanız gereken durumlar, kontrolünüz dışında gerçekleşebilecek olaylar gündeminizde. Planlamalarınızla ilgili olarak aşmanız gereken sorunlarla, duygularınızı ve sizi yoran manipülatif olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi kaygılı ve karamsar olduğunuz duygu durumlarında bulabileceğiniz için kendi gücünüzü ve kararlılığınızı ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Mali durumunuz ve gelirlerinizle ilgili güzel kazanımlar elde edebileceğiniz gibi eğitim, anlaşmalar, birlikteliklerinizle ilgili şans ve fırsatları değerlendirebileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Yay ve Yay Burcu

İş hayatınız, günlük yaşantınız, sağlığınızı ilgilendiren konular gündeminizde. Yaşayabileceğiniz güç ve öfke problemlerine karşı dikkatli olmalısınız. Harekete geçmek isteğiniz ancak yeterli zamanı ve gücü bulamadığınız konularda sizi destekleyen durumlar söz konusu. Dinlenmek, kendinize yönelmek ve hayattan keyif almak adına planlamalar yaparken, ruhunuzu doyurabilecek huzur ve mutluluğu yakalayabilirsiniz. İş ve aşk hayatınız, sağlığınız, çocuklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabileceğiniz olumlu güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

Önemli, kararlar planlamalar ve haberler gündeminizde. Detaylarda boğulmadan hareket etmeniz halinde planlamalarınızla ilgili olumlu ilerlemeler kaydedebilir, sağlam temelli başlangıçlar yapabilirsiniz. Duygularınızı bastırmanız ve kontrolü elinizde tutmanız gereken durumların yanı sıra ailevi konular ve ebeveynlerinizle ilgili sorumluluklar gündeminize gelebilir. Ticari faaliyetlerinizle ilgili sizi destekleyen kararlarlar ve başlangıçlarla birlikte çok çalışmanız gerekebilir. İş hayatınız ve kariyer planlamalarınızla ilgili şans ve fırsatları değerlendirebileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Kova ve Kova Burcu

Sorumluluk almanız gereken durumlar, kontrolünüz dışında gerçekleşebilecek olaylar gündeminizde. Aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili sorumluluklarınızın artması sizi yorabilir. İşiniz ve eviniz arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilir, karamsarlığa kapıldığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış ve kaygılı hissetmeniz nedeniyle duygularınızı bastırdığınız ya da kırıcı olduğunuz davranışlarda bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Olumlu niyetleriniz ve girişimlerinizle ilgili şans ve fırsatları değerlendirebileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Balık ve Balık Burcu

Yardım etmeniz gereken kişiler, sorumluluk almanız gereken durumlar, kontrolünüz dışında gerçekleşebilecek olaylar gündeminizde. Duygusal olarak karamsarlığa kapılarak kendi içinize çekilebileceğiniz duygu durumları ile bazı konularda engellendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Olayları iyi değerlendirmeniz güzel başlangıçlar yapmanızı ve uzun süreli kazanımlar elde etmenizi sağlayabilir. Birlikteliklerinizin, arkadaş çevrenizin sizi desteklediği, beklentilerinizle ilgili fırsatları değerlendirebileceğiniz etkiler altındasınız.

İnstagram @astrologgulsah
Astrolog Gülşah A.

” 35 Bin Ton Buğday Neden Toprak Altında “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.