DOLAR 32,3728 -0.17%
EURO 34,8075 -0.14%
ALTIN 2.427,77-0,28
BITCOIN 20693531.58466%
Balıkesir
14°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık Burç Yorumları (16 Ekim-22 Ekim 2023 Haftası )

Haftalık Burç Yorumları (16 Ekim-22 Ekim 2023 Haftası )

ABONE OL
Aralık 17, 2023 17:14
Haftalık Burç Yorumları (16 Ekim-22 Ekim 2023 Haftası )
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftaya Ay’ın Akrep burcunda ki seyri ile giriş yapıyoruz.14 Ekim Güneş tutulmasının etkilerini en çok hissedeceğimiz bu hafta özellikle kadersel karşılaşmalar ve olaylar yaşayabiliriz. Kendimizi yorgun ve halsiz hissedeceğimiz etkilerinin yanı sıra hafta genelinde yanlış anlaşılmalara açık enerjiler altında olacağız. Merkür’ ün Güneş ve Chiron’ la olan pozisyonu kendimizi ifade etmekte zorlandığımızı ve anlaşılmadığımızı düşünmemize sebep olabilir. Aynı zamanda anlaşmalar, ticari faaliyetler, eğitim ve ulaşım konularında da aksamalar ve zorlanmalar yaşayabiliriz.

19 Ekim 2023 günü akşam saatlerinde Merkür Güneş’ in kalbinde olacak. Bu konum kalbimizden geçenlerin ve hayal ettiklerimizin gerçeğe dönüşebileceği, doğru kararlar alarak hareket edebileceğimiz bir zaman dilimini gösteriyor. Merkür’ ün mitolojisinde gezegenler arası iletişimi sağladığı ve Güneş’e haber götürerek ona bilgi veren elçi olduğu bilinmektedir. Bu nedenle Merkür’ ün Güneş’ in kalbinde olmasının ayrı bir önemi olduğunu hatırlatmak isterim. Bu zaman diliminde Güney Ay düğümü ile yaptığı kavuşum ve Plüton karesi nedeniyle özelikle güç mücadeleleri içerisine girebiliriz. Geçmiş konular karşımıza gelerek ani gelişen ve kadersel olaylar yaşamamıza sebep olabilir.

Venüs Jüpiter Uyumlu Açısı

Güneş tutulmasının bizler üzerinde ki ilk iki haftalık yoğun etkisini azaltan bu açı nedeniyle daha iyimser ve sakin olduğumuz bir ruh halinde olabilir, olumsuzluk yaşadığımız durumlara karşı iyimser ve olumlu bakış açıları geliştirmeye açık olan etkilerini hissedebiliriz. Hayattan zevk almaya yönelik talep ve davranışlarda bulunarak, sosyal ortamlara girerek mutlu olduğumuz alanlara yöneleceğimiz etkilerini hissedeceğiz.

Mars ve Satürn Olumlu Açısı

Güneş tutulmasının bizler üzerinde ki yoğun etkisini kontrollü ve kararlı adımlar atarak geçirmemiz için bizlere yardımcı olabilir. Girişimlerimizde, aldığımız kararlarda daha hedefe odaklı davranarak disiplinli bir şekilde hareket etmemiz adına bizi yönlendirirken uzun vadeli planlar yapabileceğimiz bir zaman dilimi olacaktır. Bu hafta, Salı gününden itibaren aldığımız kararların bizim için uzun dönemde elde edeceğimiz sonuçlar ve başarılar açısından da oldukça önemli olduğunu bilmeliyiz.

Haftanın hepimize güzellikler getirmesini dilerim.. 

 

Haftanın Burçlara Etkisi

Yükselen Koç ve Koç Burcu

Söylediklerinize, düşündüklerinize dikkat etmeniz gereken etkiler altındasınız. Kendinizi, baskı altında hissettiğiniz konularda kararlı bir şekilde harekete geçmek isterken bulabilirsiniz. Duygusal anlamda çözmek istediğiniz konularda ileriye dönük kararlar ve adımlar atmak isterken kafa karışıklığı yaşamanıza sebep olabilecek durum ve olaylar söz konusu olabilir. Geçmişte kalmış konular gündeminize gelirken, adalet arayışlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

Daha iyimser, yapıcı, sevgi dolu ve sakin hissettiğiniz etkiler altındasınız. Sosyal ilişkilerinizde şanslı ve girişken olduğunuz, başlatmak istediğiniz hedeflerinizle alakalı siz destekleyen olumlu durumlar söz konusu. Destekleyici ve yapıcı enerjilerin yanı sıra iş hayatınızla ilgili beklenen birikmiş konular tekrar gündeminize gelebilir. Karar vermeniz gereken durumlarla ilgili dikkatli adımalar atmalısınız. 

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Doğru karar vermekte zorlanabileceğiniz, çözülememiş ve birikmiş konularda harekete geçmek isteyebileceğiniz etkiler altındasınız bu nedenle iletişiminize ve düşündüklerinize oldukça dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimi. İş hayatınızla ilgili mücadele gerektiren, sizi zorlayıcı durumlar söz konusu olabilir. Anlık gelişen olaylara ve durumlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Kadersel karşılaşmalar, olaylar yaşayabilirsiniz. 

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

Planlamalarınız ile ilgili sizi destekleyen sabır ve tutarlı davranmanız halinde olumlu sonuçlar alabileceğiniz etkiler altındasınız. Ancak kendinizi baskı altında hissetmeniz nedeniyle gerginlikler yaşayabilir bu nedenle yakın çevrenizle ilgili zorlayıcı durumlar gündeminize gelebilir. Şifa bulmanız gereken konularda güzel sonuçlar alabileceğiniz gelişmelerin yanı sıra hedeflerinize ulaşabilmeniz için vermeniz gereken kararları ertelemeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. 

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

İkili ilişkilerinizle ve yakın çevrenizle ilgili kadersel ve ani gelişen durumlar gündeminizde. Geçmişte bırakılmış ve tamamlanması gereken konular tekrar gündeminize gelebilir. Karar vermeniz gereken durumlarla ilgili zorlayıcı etkilerin yanı sıra otorite sorunları yaşayarak güç mücadeleleri içerisine girmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda daha yapıcı ve duygusal davrandığınız, parasal ve maddi konularınızla ilgili olumlu ve şanslı olduğunuz etkiler altındasınız. 

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Hayattan keyif almak isteyeceğiniz etkiler altındasınız. Daha iyimser bakış açıları geliştirerek istek ve beklentilerinizle ilgili harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili gerçekleşebilecek olumlu durumların yanı sıra sizi zorlayan konularda kadersel ve ani gelişen olaylar yaşayabilirsiniz. Parasal ve mali konularınızla alakalı dikkatli olmanız, özellikle verdiğiniz kararları çok iyi analiz etmeniz gereken olaylar gündeminize gelebilir. 

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

İkili ilişkilerinizde ve birlikteliklerinizde karar vermekte zorlanacağınız, sizi bazı başlangıçları ertelemek zorunda bırakan etkiler altındasınız. Planlamalarınız ve hedeflerinizle ilgili yakınlarınızın da desteğini alarak hareket etmek isteyebilir, aynı zamanda maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Otorite sorunları ve güç mücadeleleri içerisine girebileceğiniz için sakin kalmanız gereken durumlar ve ani kararlar gündeminize gelebilir. 

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Hedefleriniz ve beklentilerinizle ile ilgili kendinizi güçlü ve kararlı hissedebileceğiniz etkiler altındasınız. Planlamalarınız ve projelerinize yönelik çalışmalar yapabilir, disiplin ve dayanıklılık gerektiren konularda başarı elde edebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz artarken kendinizi mutlu hissedeceğiniz ve keyif aldığınız alanlara yönelebileceğiz durumlar yaşayabilirsiniz. Evliliğinizde ve birlikteliklerinizde aradığınız desteği bulabileceğiniz olumlu gelişmeler sizlerle. 

Yükselen Yay ve Yay Burcu

Sizi yoran ve üzen konularla ilgili farkındalıklar ve yüzleşmeler yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Aşk hayatınız ve birlikteliklerinizle alakalı geçmiş konular gündeminize gelirken emek vermenizi ve çalışmanızı gerektiren durumlarla ilgili harekete geçebilirsiniz. Sosyal çevrenize ve ikili ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekirken, kadersel karşılaşmalar ve olaylar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizle ilgili oluşabilecek engellemeler nedeniyle planlamalarınızı ertelemeniz gerekebilir.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

Planlamalarınız, hedef ve beklentilerinizle ilgili farkındalıklar gündeminizde. Kendinizi güçlü ve kararlı hissederek var olan sorunlarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız artarken, otorite sorunları ve güç mücadeleleri yaşayabilirsiniz. Uzak yolculuklar ve adalet arayışı içinde olduğunuz konularda gerçekleşebilecek olumlu gelişmelerin yanı sıra. Aşk hayatınız parasal ve mali durumunuzla ilgili sizi destekleyen durumlar gündeminizde. 

Yükselen Kova ve Kova Burcu  

İş hayatınız, kariyeriniz, hedeflerinizle ilgili kararlı davranmanız ve disiplinli olmanız gereken etkiler altındasınız. Yeni hedefler belirleyerek harekete geçebilir ve sizi zorlayan konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Parasal durumunuz ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmelerin yanı sıra kadersel karşılaşmalar ve ani gelişen olaylar gündeminize gelebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin desteğini hissedebileceğiniz daha yapıcı ve olumlu olduğunuz durumlar yaşayabilirsiniz.

Yükselen Balık ve Balık Burcu 

Evliliğiniz ve birlikteliklerinizle ilgili olumlu gelişmelerin yanı sıra yakın çevrenizin desteğini alabileceğıniz, kendinizi huzurlu ve mutlu hissedebileceğiniz etkiler altındasınız. Uzak yolculuklar yapabilir, hayattan keyif almaya yönelik adımlar atabilirsiniz. Daha sağlam ve kararlı ilerleyebileceğiniz, planlı davranacağınız kararlar alabilirsiniz. Parasal ve mali durumunuzla ilgili dikkatli olmanız gereken etkiler söz konusu olabilir.

İnstagram@astrologgulsah

Astrolog Gülşah A.

” Üreticiden Kapış Kapış “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.