DOLAR 32,4126 -0.04%
EURO 34,8027 -0.16%
ALTIN 2.435,420,04
BITCOIN 20810031.24946%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık Burç Yorumları ( 11 Aralık-17 Aralık 2023 Haftası )

Haftalık Burç Yorumları ( 11 Aralık-17 Aralık 2023 Haftası )

ABONE OL
Aralık 17, 2023 16:44
Haftalık Burç Yorumları ( 11 Aralık-17 Aralık 2023 Haftası )
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftaya Ay’ın Akrep burcunda ki seyrinde giriş yapıyor olacağız. Ay’ ın Plüton ve Neptün ile olan uyumlu açısı birçok açından şanslı ve olumlu etkiler altında olduğumuzu gösteriyor. Merhametimizin, duygusallığımızın, sezgilerimizin artacağı bizi üzen konularda yaralarımızın sarılabileceği durumların yanı sıra dilek ve isteklerimizle ilgili kolaylıklar ve kazanımlar elde edebiliriz. Şifa aradığımız konularla ilgili yaşayabileceğimiz gelişmelerle birlikte derin rüyalar görmemiz ve hislerimizin yoğunlaştığı duygu durumları bizlerle olabilir. Ancak yaşadığımız duygusal derinlik nedeniyle bizi manipüle etmeye çalışan ve zaaflarımızı kullanan kişi ve olaylara karşıda hazırlıklı olmamız ve temkinli davranmamız gereken durumlarda yaşayabiliriz.

Venüs’ ün Merkür’ le olan olumlu açısı birlikteliklerimizi resmiyete dökmek, ciddi ilişkiler ve adımları başlatmak için bizleri destekliyor olacak. Tutkuyla yaptığımız, emek sarf ettiğimiz ve derinlerde emin olduğumuz konularla ilgili sağlam başlangıçlar yapabilir. Ortaklıklar, mali ve finansal açından destekleyici etkiler yaşayarak haberlerde alabiliriz. İlişkilerimizle ve birlikteliklerimizle ilgili var olan sorunların çözümüne odaklı yaklaşımların etkisini hissedeceğimiz durumlar da söz konusu olabilir. Merkür’ ün retro pozisyonu öncesi durağan pozisyona geçmesi bazı konularda gecikmeler ve beklemeler yaşamamıza sebep olabilir. Beklediğimiz haber ve sonuçların ulaşmaması, olay ve durumların sürüncemede kalması gibi sorunlarla uğraşmak zorunda kalabiliriz. Elektronik aletlerle ilgili aksaklıklar, elektrik ve internet arızaları, ulaşımla ilgili sorunlar gündemimize gelebilir.

Yay Burcunda Yeni Ay”

Hayallerine Ne Kadar Yakınsın ?

13.12.2023 günü saat:02.31‘ da Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay yöneticisinin konumu ilerlemek istediğimiz konularda bizleri desteklerken, kazanımlar elde edebileceğimiz sağlam başlangıçları sağlayabilecek etkide. Hepimiz için ulaşmak istediğimiz hayallerimiz ve bu yönde verdiğimiz kararlarla ilgili kadersel olarak desteklendiğimiz ve fırsatları değerlendirmemiz gereken bir zaman dilimi olabilir. Yeni Ay’ ın Neptün’ le var olan karesi önümüzü göremediğimiz durumlarla alakalı gerçeklerle yüzleşmemizi ve artık koparak ilerlememizi gerektiren mücadeleyi gösteriyor.

 Birlikteliklerimiz ve ilişkilerimiz ve hedeflerimizle ilgili 15 Aralık tarihi sonrası atacağımız adımlarla güzel kazanımlar elde edebiliriz. Özellikle adaletle ilgili temaları karşımıza çıkaracak olan Yeni Ay yurtdışı, uluslararası toplum, uzak yolculuklarımız, toplumsal kurallar, adaletle ilgili kararlar, mahkemeler, akademik hayatımız, ticari faaliyetlerimiz, yakınlarımız, iletişim, anlaşmalar, imzalar ve aldığımız kararları gündemimize getiriyor olacak.

Yeni Ay’ ın hepimize güzellikler getirmesini diliyorum.

Haftanın Burçlara Etkisi

Yükselen Koç ve Koç Burcu

Eğitim hayatınız, yurtdışı ile ilgili konular, uzak yolculuklarınız, beklediğiniz belgeler, varsa mahkemelerinizle ilgili durumlar gündeminizde. Bu konularda planlamalar yaparak yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Beklediğiniz mahkeme sonuçlarınızla ilgili ya da ilahi adaletin tecelli etmesini istediğiniz konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınız birlikteliklerinizle ilgili sizi destekleyen durumlar söz konusu. Karşınıza çıkan şans ve fırsatları değerlendirmeniz gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

Ortaklıklarınızın, yatırımlarınız, nafaka ve miras konuları gündeminizde. Maddi durumunuz, borçlarınız, alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilir bu konularda planlamalar yaparak yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. İlişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili yaşayabileceğiniz krizli durumlar sizi yorabilir. Tutkularınızın ve hayattan beklentilerinizin artacağı durumların yanı sıra kendinizi baskı altında hissettiğiniz olay ve kişilerle ilgili mücadele etme isteğinizin artabileceği etkiler altındasınız.

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Evliliğiniz, ortaklıklarınız ve birliktelikleriniz gündeminizde. Bu konularda kararlar alarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Planlamalarınız ve hedeflerinizle ilgili beklemede kalmanız gereken durumlar, engelleme ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. Olayların gidişatını izleyerek adımlar atmanız size fayda sağlayabilir. Yanlış anlaşılmalara ve gergin durumlarla karşı dikkatli olmanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Karşınıza çıkan şans ve fırsatları değerlendirmeniz gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

İş hayatınız, günlük yaşantınız, sağlığınızı ilgilendiren konular gündeminizde. Çalışma ortamınız, günlük yaşantınız ve sağlığınızla ilgili konularda yenilikler ve başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatınız ve günlük planlamalarınızla ilgili zorlanma ve mücadele etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Kendinizi duygusal olarak hassas ve kırılgan hissederken, sevdiğiniz insanlarla ilgili hassasiyetiniz ve beklentileriniz artabilir. Sosyal ortamlara girerek yeni insanlarla tanışabileceğiniz, hayatınıza düzen getirmek adına planlamalar yapabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

İstekleriniz, yetenekleriniz, keyif aldığınız konular, çocuklarınız ve aşk hayatınız gündeminizde. Yaşama sevincinizin ve mutluluğunuzun arttığı gelişmeler sizlerle. Hayalleriniz ve bu yönde verdiğiniz kararlarla ilgili olarak desteklendiğiniz gelişmeler yaşayabilir, yeni tanıştığınız kişilerle ve devam eden birlikteliklerinizle ilgili yeni kararlar alarak başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi ilerletmek adına sizi engelleyen ve çözmeniz gereken durumlarla alakalı mücadele isteğiniz artabilir. Karşınıza çıkan şans ve fırsatları değerlendirmeniz gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Aileniz, gayrimenkulleriniz, eviniz, taşınma konuları ve ebeveynleriniz gündeminizde. Bu konularda yeni başlangıçlar yaparak kararlar alabilirsiniz. Ev taşıma, yenileme tadilat konuları gündeminize gelebilir. Planlamalarınız ve hedeflerinizle ilgili beklemede kalmanız gereken durumlar, engelleme ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. Hissedebileceğiniz gergin enerjiler nedeniyle bazı konularda beklemede kalmanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalara ve gergin durumlarla karşı dikkatli olmanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

Yakınlarınız, kardeşleriniz, ticaret hayatınız, eğitimler, anlaşmalar ve imzalar gündeminizde. Bu konularda planlamalar yaparak yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren konularda oluşabilecek farkındalıklarla birlikte diyet ya da spora başlamak isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili yaşayabileceğiniz krizli durumlar sizi yorabilir. Beklediğiniz maddi kazanımlarınızla ilgili gecikmeler sizi yorabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine karşı dikkatli olmanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Maddi durumunuz, borçlarınız, alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgili konular gündeminizde. Yeni ortaklıklar, yatırımlar, nafaka ve miras konularında sizi destekleyen gelişmeler yaşayabilirsiniz. Anlaşmalarınız, eğitim ve ticaret hayatınızla ilgili konularda olumlu başlangıçlar yapabilmeniz için beklemede kalmanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Arkadaşlıklarınız ve aşk hayatınızla ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar sizi yorarken duygusallığınızın ve beklentilerinizin arttığını hissedebilirsiniz. Tutkularınızın ve hayattan beklentilerinizin artacağı etkiler altındasınız.

Yükselen Yay ve Yay Burcu

Kendinizle ilgili kararlar ve başlangıçlar gündeminizde. Yaşadığınız farkındalıklarla birlikte sizi engelleyen ve yoran konularla ilgili mücadele içerisine girerek sorunlarınızla aranızda var olan sis perdesini kaldırabilir, yeni rotalar belirleyebilirsiniz. Hayata dair farklı deneyimler elde etmek için harekete geçerken, yaşamınızı ve ulaşmak istediğiniz hedeflerinizi anlamlandırmak adına aldığınız kararların kadersel sonuçları olabilir. Umudunuzun ve neşenizin artacağı, karşınıza çıkan şans ve fırsatları değerlendirmeniz gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

Korkularınızla yüzleştiğiniz, bilinçaltınıza ittiğiniz konular ve gizli düşmanlarınız gündeminizde. Sizden saklanmış konular gün yüzüne çıkarken, sizi yoran durumlar ve insanlarla ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Üzüldüğünüz ve korktuğunuz konularla ilgili yaşayacağınız deneyimler sonucu oluşabilecek farkındalıklar kendinizin bilmediğiniz yönlerini ortaya çıkarmanızı sağlayabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda şifa arayışları içerisine girebilir, duygusal olarak içe çekildiğiniz duygu durumları yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkan şans ve fırsatları değerlendirmeniz gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Kova ve Kova Burcu

Girdiğiniz sosyal ortamlar, arkadaş gruplarınız, ileriye dönük hedefleriniz gündeminizde. Bu konularda planlamalar yaparak yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişiler hayatınıza dahil olurken, aşk hayatınız ve sevdiğiniz kişilerle ilgili beklentileriniz artabilir. Yaşama sevinciniz ve mutluluğunuzun arttığı gelişmelerin yanı sıra ileriye dönük planlamalar yaparak hedefler belirleyebileceğiniz kadersel olaylar yaşayabilirsiniz. Hayattan keyif almaya yöneldiğiniz duygu durumları ile mutlu olmak adına harekete geçebileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Balık ve Balık Burcu

Kariyeriniz, projeleriniz, hedefleriniz gündeminizde. Bu konularda planlamalar yaparak yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Planlamalarınız ve hedeflerinizle ilgili beklemede kalmanız gereken durumlar, engelleme ve gecikmeler söz konusu olabilir. Artan sorumluluklarınız sizi oldukça yorabilir. Anlaşmalarınız, eğitim ve ticaret hayatınızla ilgili konularda olumlu başlangıçlar yapabilmeniz için beklemede kalmanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Kariyeriniz ve beklentilerinizle ilgili gerçekçi kararlar almanız gereken etkiler altındasınız.

İnstagram: @astrologgulsah

Astrolog Gülşah A.

“Marmara U14 Şampiyonu Susurluk 5 Eylülspor “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.