DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20573022.71759%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

20:11

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık Burç Yorumları ( 15 Ocak -21 Ocak 2024 Haftası )

Haftalık Burç Yorumları ( 15 Ocak -21 Ocak 2024 Haftası )

ABONE OL
Ocak 15, 2024 15:33
Haftalık Burç Yorumları ( 15 Ocak -21 Ocak 2024 Haftası )
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftaya Ay Balık burcunda giriş yapıyoruz. Hafta başlangıcı duygusallığımızın ve sorumluluklarımızın arttığı, hayattan keyif almakta zorlandığımız ve akışta kalmayı gerektiren etkilerde gerçekleşiyor. Duygusal tepkilerimiz artarken ilişkilerimizde dengesizlikler yaşayabiliriz. Uyku problemleri ve kendimizi halsiz hissettiğimiz duygu durumları bizlerle olabilir. Ay’ ın Koç burcuna geçişi ile birlikte istek ve beklentilerimizi gerçeğe dönüştürmek adına harekete geçebileceğimiz gücü bulabileceğiz ancak;

Venüs Neptün Karesi etkisinde sevgi ve aşk konularında yanılgılara düşebileceğimizi ve hayal kırıklıkları yaşayabileceğimizi unutmamamız gerekiyor. Aynı zamanda mali ve parasal durumumuzla ilgili yanılgılar ve belirsizlikler yaşamamızda söz konusu olabilir. Her türlü kanma kandırılma, aldanma ve aldatılma gibi durumlara karşı dikkatli olmamız gerekiyor.

Mars Jüpiter olumlu açısı etkisi ise devam ediyor Ay’ ın Boğa burcuna geçişi ve Merkür desteği ile birlikte çokta durdurulamaz etkilerde gelen durumlar yaşayabiliriz. Kalıcı planlamalar, anlaşmalar yaparken başarılar elde edebileceğimiz fırsatlar yakalayabiliriz.

Güneş Plüton kavuşumu risk alarak cesaret edemediğimiz konularda harekete geçebileceğimiz, güç mücadeleleri yaşayarak yıkıcı ve tehlikeli durumlar içerisine girebileceğimiz etkiler barındırıyor. Hedeflerimize ulaşabilmek için gereken cesaret ve kararlılığı gösterebileceğimiz bu kavuşumunun güçlü etkisini en çok 18-19.01.2024 tarihlerinde hissedeceğiz.

 Kavuşumun gölge yönünde ise karşımızda güç zehirlenmesi yaşayan kişileri bulurken, kararlılık göstermemiz gereken büyük olaylarla mücadele etmemiz gerekebilir. Düğümlere olan karesi ise kadersel etkileri içeren olayları barındırıyor. Plüton Oğlak sürecinde Güneş’ in Oğlak burcundayken Plüton’ a olan son vedasına tanıklık ediyoruz. Plüton Kova burcuna geçiyor ve yolları ayrılıyor, artık bu burçta gerçekleşen kavuşumlarını göremeyeceğiz. Plüton’ un bir sonraki Oğlak burcu seyri 2255 yılında yani 231 yıl sonra.. Umarım o zaman geldiğinde tüm insanlık için yaşanılabilir bir dünya bırakabilmiş oluruz.

Haftanın hepimiz için kolaylıkla geçmesini, güzellikler getirmesini diliyorum.

Haftanın Burçlara Etkisi

Yükselen Koç ve Koç Burcu

Kontrol etmek istediğiniz konular gündeminizde. Güç çekişmelerine girebileceğiniz durumlar sizi zorlarken mevcut şartlarınızla ilgili değişiklikler ve planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Sağlığınız ve kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. İstekli ve kararlı davranışlarınız karşınızda ki kişileri zorlarken vazgeçmek istemediğiniz ve ısrarcı olduğunuz tavırlar sergileyebilirsiniz. Anlık gelişen olaylar sizi kontrol etmediğiniz planlamalara dahil edebilir. Aşk ve sevgi konularında ani ve hızlı gelişen durumlar yanılgılar yaşamanıza neden olabilir. Olaylara karşı hassas olduğunuz, karşınızda ki kişilere tahammül göstermekte zorlandığınız etkiler altındasınız.

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

İstek ve beklentileriniz gündeminizde. Birlikteliklerinizle ve aşk hayatınızla ilgili yaptığınız fedakârlıkları düşünmeniz hayal kırıklıkları yaşamanıza sebep olabilir. Ne kadar sevildiğiniz ve değer gördüğünüzle ilgili yapacağınız sorgulamalar yanılgılar yaşamanıza sebep olabilir. Mali durumunuz ve harcamalarınızla ilgili kontrol etmeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. İlerlemek istediğiniz konularla ilgili aldığınız kararları ve planlamalarınızı uygulayabileceğiniz, girişimlerinizden başarılı sonuçlar elde edeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve birlikteliklerinizle ilgili dikkatli olmanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Yaşayabileceğiniz yanılgılar nedeniyle beklenti ve isteklerinizin gerçekliğini sorgulamanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Kararlı adımlar ve başlangıçlar gündeminizde. Hayatınıza düzen getirmek adına yaptığınız planlamalar ve yeni başlattığınız girişimlerden olumlu sonuç alabilirsiniz. Söylemek istedikleriniz ve planlamalarınızla ilgili kendinizi ortaya koyarak cesur başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yurt dışı planlamalarınız, uzak yolculuklarınız ve eğitimlerinizle ilgili güzel başlangıçlar söz konusu olabilir. Ertelediğiniz görüşmeleriniz yarıda kalan anlaşmalarınızı tamamlayabileceğiniz yenilikler ve sizi destekleyen durumlar söz konusu olabilir. Birlikteliklerinizde ve ikili ilişkilerinizle ilgili yaşayabileceğiniz yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar nedeniyle dikkatli olmanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

Birliktelikleriniz, ikili ilişkileriniz ve aşk hayatınız gündeminizde. Yaşadığınız duygusal derinlikler nedeniyle kendinizi karamsar hissedebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı duyarsızlaşmanız ve beklentilerinizin karşılanmaması ilişkilerinizde dengesizlikler yaşamanıza sebep olabilir. Kendi içinize çekildiğiniz, sevginizi göstermekte zorlandığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Merhamet duygunuzun ve yardım isteğinizin arttığı etkilerin yanı sarı parasal ve mali durumunuzla ilgili sizi destekleyen olumlu gelişmeler ve kazanımlar söz konusu olabilir. Beklediğiniz ödemelerinizi alabilir, istek ve dileklerinizin gerçekleştiği durumlar yaşayabilirsiniz. Gerçekçi olmanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

Kontrol etmek istediğiniz konular gündeminizde. Yıprandığınızı hissettiğiniz ve sizi zorlayan durumlarla ilgili toparlanmalar ve iyileşmeler söz konusu olabilir. Mücadele etme ve başarma isteğiniz artarken kendinizi düşünerek hareket etmeniz nedeniyle bencil olduğunuz, düşüncesizce davrandığınız durumlar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizle ilgili güç mücadeleleri içerisine girdiğiniz zorlayıcı durumlar gerçekleşebilir. İş hayatınızla ilgili yenilikler ve değişiklikler gündeminize gelebilir. Sağlığınızla ilgili kararlar alarak diyet ve spora başlamak için uygun bir zaman dilimindesiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda dikkatli olmanız, her türlü risk içeren durum ve olaydan uzak durmanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Planlamalarımız ve kararlarınız gündeminizde. Birliktelikleriniz aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili planlamalar gündeminize gelebilir. Yurt dışı, uzak yolculuklarınız ve eğitimlerinizle ilgili yeni hedeflerle birlikte güzel başlangıçlar söz konusu olabilir. Kendinizi mutlu olduğunuz ve keyif aldığınız konularda harekete geçerken bulabilirsiniz. Eviniz, evliliğiniz ve birlikteliklerinizle ilgili konularda sizi zorlayan ve yanılgıya düşüren durumlar söz konusu olabilir. Sınırlarınızı korumakta zorlandığınızı, sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz. Kendinizi duygusal olarak hassas ve kırılgan hissedebileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

Arkadaşlarınız, eğitim hayatınız, yakın çevrenizle ilgili konular gündemimizde. Birliktelikleriniz ve ikili ilişkilerinizle ilgili yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar yaşamanız nedeniyle zorlanabilirsiniz. Taşınma, gayrimenkul alım satımı, ev değiştirme ve tadilat gerektiren durumlarınızla ilgili sizi destekleyen gelişmeler söz konusu. Yakalayabileceğiniz yatırım fırsatlarının yanı sıra ailenizin gelirleri nedeniyle kazanımlar elde edebilirsiniz. İş hayatınız ve sağlınızı ilgilendiren konularda özenli davranmanız ve dikkatli olmanız gerekebilir. Beklentileriniz nedeniyle hayal kırıklıkları hissedebilir, duygusal olarak hassaslaşabilirsiniz. Aşk ve sevgi konularında aceleci davranmamanız, ikili ilişkilerinizde sınırlarınızı korumanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Anlaşmalar, ticari faaliyetleriniz, yakınlarınızla ilgili konular gündemimizde. Ertelediğiniz planlamalarınızı gerçeğe dönüştürebilecek kararları alarak harekete geçebilirsiniz. Mali ve parasal konularda harcamalarınızı kontrollü tutmanız borç ve alacak ilişkilerinizde dikkati olmanız gerekebilir. Kariyerinizle ilgili önemli anlaşmalar ve girişimler söz konusu olabilir. Sorumluluklarınız artarken başarı elde edebileceğiniz, statünüzü ve mevcut konumunuzu destekleyen durumlar söz konusu olabilir. Hayatınızı düzene koyarak keyif aldığınız, mutlu olduğunuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Yay ve Yay Burcu

Eviniz, aileniz, ilişkileriniz ve birliktelikleriniz gündeminizde. Birlikteliklerinizle ve ikili ilişkilerinizle ilgili yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar nedeniyle zorluklar yaşayabilirsiniz. Yaşadıklarınız sonucunda hayal kırıklıkları hissedebilir duygusal olarak hassaslaşabilirsiniz. Parasal ve mali konularınızla ilgili elde edeceğiniz kazanımlarla birlikte ertelediğiniz planlamalarınızı gerçeğe dönüştürebileceğiniz başlangıçlar söz konusu olabilir. Hayal ettiklerinize ulaşabilmek, hayatınızı yapılandırmak adına çalışmanızı gerektiren durumlar nedeniyle sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınıza ve günlük yaşantınıza getirdiğiniz düzen yaşadığınız duygusal yorgunluğu atlatmanızı sağlayabilir. Birlikteliklerinizde ve ikili ilişkilerinizle ilgili yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar nedeniyle mücadele etmeniz gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

Kontrol etmek istediğiniz konular gündeminizde. Mücadele etme ve başarma isteğiniz artarken kendinizi düşünerek hareket etmeniz nedeniyle bencil olduğunuz, düşüncesizce davrandığınız durumlar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili güç mücadeleleri içerisine girebileceğiniz durumlar gerçekleşebilir. Yaşayabileceğiniz güç zehirlenmesi sizi hırslı ve despot biri yapabilir. Mali konularda ve finansal durumunuzla ilgili güzel kazananımlar, iş hayatınızda yenilikler gündeminize gelebilir. Başarmak istediğiniz ancak zorlandığınız konularla ilgili sizi destekleyici etkilere karşın birliktelikleriniz ve aşk hayatınızla ilgili zorlanmalar gündeminize gelebilir. Risk içeren durum ve olaylardan uzak durmanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Kova ve Kova Burcu

Girdiğiniz sosyal ortamlar, arkadaş gruplarınız, ileriye dönük hedefleriniz gündeminizde. Görmezden gelmeyi seçerek ötelediğiniz ya da harekete geçmekte zorlandığınız konularda sizi destekleyen durumlar yaşayabilirsiniz. Çalışarak ve sorumluluk alarak çözmeniz gereken konularınızla ilgili başarılar elde edebilirsiniz. Yaşayabileceğiniz farkındalıklar hayatınıza yenilikler ve düzen getirebilir ancak hedef ve planlamalarınızın değişmesi nedeniyle hayal kırıklıkları hissedebilirsiniz. Birlikteliklerinizde ve sosyal ilişkilerinizde sınırlarınızı korumakta zorlanırken yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızla olan iletişiminize, girdiğiniz sosyal ağ ve ortamlara, internet üzerinden yaptığınız harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Balık ve Balık Burcu

Kariyerinizle ilgili planlama ve değişiklikler gündeminizde. İş hayatınız ve hedeflerinizle ilgili konularda kararsızlıklar ve yanılgılar söz konusu olabilir. İş ve kariyer değişikliği yapmayı düşünmeniz halinde çok iyi düşünerek karar vermeniz, kendinizi kandıran yaklaşımlardan ve sizi etkileyen fikirlerden uzak durarak planlamalar yapmanız gerekebilir. İkili ilişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili hak ettiğiniz değeri göremediğinizi düşünerek karamsar olduğunuz sorgulamalar içerisine girebilirsiniz. Yaptığınız fedakârlıkları düşünmeniz hayal kırıklıkları yaşamanıza sebep olabilir. Duygusal olarak derinleşmeniz nedeniyle yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız.

YAZAR: Astrolog Gülşah A.

İnstagram @astrologgulsah

” Dava Nisan Ayına Ertelendi “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.