DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521.29246%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
HAKSIZLIK…

HAKSIZLIK…

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:11
HAKSIZLIK…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HAKSIZLIK…

Tarım ve Orman Bakanlığı, Bolu’da 14 kızıl geyiğin 408 bin lira bedelle avlanması için ihaleye çıktı.

Bu bakanlığın işi nedir?

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı olan bakanlıktır. Ormanların korunması, geliştirilmesi, işletilmesi, ıslahı, bakımı, çölleşme ve erozyonla mücadele, ağaçlandırma ve ormanla ilgili ıslahı konularda politikalar oluşturması amacı ile çalışma yapar.

Yapar da, ormanlar, bitkiler ve hayvanlar bir bütündür. Ormanlar hayvanların yaşam kaynağı, evleri, yurtları iken; kimlerin haddine nefes alan, can taşıyan hayvanlara ücret karşılığı öldürülmeleri için talimat veriliyor!

Akabinde harekete geçen Bolu Barosu ise, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kentte 14 kızıl geyiğin avlanması için çıktığı ihalenin iptaline ilişkin, Bolu İdare Mahkemesi de dava açtı

Tüm canlılar saygı görme hakkına sahiptir.

İnsanoğlunun hayvanları yok etmeye, onları hiç sayarak, sömürme, işkence ve zulm etmeye, ne de öldürmeye hakları yoktur.

Binlerce yıllık tarihi ve doğal yaşam ve önemli bir coğrafyaya sahip olan ülkemiz de, nesli tükenen birçok hayvanlara ev sahipliği yapmıştır.

Kafkas bizonu, Asya çıtası, Anadolu parsı, hubara kuşu bunlardan birkaçı kaçak avlanma ve orman yangınları sonucunda tükenmiştir.

Tükenmekte olan da birçok hayvanınız var. Ala geyik, çizgili sırtlan, telli turna, ulu doğan. Hal böyle iken birde üstüne kalkıp, kızıl geyiklerin bedelli öldürülmesi için izin veriliyor…

Anlamış değilim zararı, ziyanı olmayan doğanın, tabiatın bir parçası hayvanların, bu koca dünyaya sığdıramamamızı..

EBRAR….

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.