DOLAR 32,2241 -0.07%
EURO 34,8605 0.46%
ALTIN 2.429,181,51
BITCOIN 20127110.33357%
Balıkesir
16°

KAPALI

04:02

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SANAYİ SİTESİ’NDE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI

SANAYİ SİTESİ’NDE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI

ABONE OL
Nisan 5, 2023 16:52
SANAYİ SİTESİ’NDE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beylikdüzü’nde, bir grup kişi Haramidere Sanayi Sitesi’nde bulunan bir ıslak mendil imalatı işyerine silahlı saldırı düzenledi. Saldırganlar, iş yeri sahibini yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtılar. Araçlarıyla kaçarken, 9 el ateş açarak bazı araçlara mermi isabet etti. Yaralanan iş yeri sahibi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Beylikdüzü Haramidere Sanayi Sitesi’nde bir ıslak mendil imalatı işyerinde yaşandı. Şahısların işyerine gelmesiyle henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. İş yeri sahibi şahıslar tarafından darp edildi. Çevredeki vatandaşlar müdahale edince, saldırganlardan biri silahına sarılarak rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu bazı park halindeki araçlara mermi isabet etti.

Beylikdüzü'nde, bir grup kişi Haramidere Sanayi Sitesi'nde bulunan bir ıslak mendil imalatı işyerine silahlı saldırı düzenledi. Saldırganlar, iş yeri sahibini yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtılar. Araçlarıyla kaçarken, 9 el ateş açarak bazı araçlara mermi isabet etti. Yaralanan iş yeri sahibi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın Ardından İşyeri Sahibi Hastaneye Sevk Edildi

İŞ YERİ SAHİBİ AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan iş yeri sahibini ambulansla hastaneye götürdü. Şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı ve kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

 

ÜRETİM ALANLARINI GEZDİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.