DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20467726.56386%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Hastane Tuvaletini 4 Yıldır İzliyormuş

Hastane Tuvaletini 4 Yıldır İzliyormuş

Engelli Tarık Ö.'nün Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin engelli tuvaletine kurduğu düzenek ile yaklaşık 4 yıldır izlediği ortaya çıktı.  Bedensel engelli olan 52 yaşındaki Tarık Ö., gözaltına alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemede suçunu itiraf eden Tarık Ö. tutuklandı.  

ABONE OL
Nisan 21, 2024 14:47
Hastane Tuvaletini 4 Yıldır İzliyormuş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hastanede Görevli Hemşirenin Şüphesi İle Ortaya Çıktı

Edinilen bilgilere göre Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan engelli tuvaletine bıraktığı bir çanta aracılığı ile tuvalet içerisinde kayıt yapıldığı tespit edildi. Olay hastane tuvaletini kullanan bir hemşirenin çantanın durumundan şüphelenerek polise haber vermesi ile ortaya çıktı.

Suçunu Kabul Etti

Polis ekiplerinin çantaya el koyarak şüphelinin yakalanması yönünde gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde ise 52 yaşındaki engelli Tarık Ö.’nün çantayı bırakan kişi olarak belirledi. Gözaltına alınan şahıs polis sorgusunda suçunu itiraf etti. Tarık Ö. hakkında hazırlanan evrak ile birlikte mahkemeye sevk edildi.

İzleyip Siliyormuş

Polis tarafından gerçekleştirilen soruşturmanın ardından mahkemeye sevk edilen Tarık Ö. ise mahkemede suçunu itiraf etti. Tarık Ö. hastaneye sağlık sorunları nedeniyle sık sık gittiğini ve bu sırada tuvalette gizli kamera düzeneğini kullanarak kayıt yaptığını itiraf etti. Şüpheli, yaklaşık 3-4 yıldır zaman zaman bu tarz görüntüler aldığını ve kaydettiklerini izledikten sonra imha ettiğini beyan etti. Ayrıca, bu durumun kendisinde bir tür rahatsızlık olduğunu belirten şüpheli Tarık Ö. tutuklanarak Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.