DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22323061.67082%
Balıkesir
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği tarafından çadır kafede mevlid okutuldu.  Çadır kafede gerçekleştirilen Mevlid’e Bandırma Müftüsü Halil Şekerci, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bandırma Şube Başkanı Ecevit Karakoyun ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra engelli ve engelli aileleri derneği üyeleri katıldı.

Okunan Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’in ardından konuşan Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Uçar, gerçekleştirilen etkinliğin amacının yaşamlarını yitiren üyeleri için hep beraber dua edebilecekleri bir ortamın sağlanması olduğunu söyledi.

Gerçekleştirilen Mevlid ile bu ortamın sağlandığını ifade eden Uçar; “Pandemi nedeniyle ülkemizde ve dünyada birçok insan yaşamını yitirdi. Yine bu dönemde dernek üyelerimizden ve yakınlarından da hayatlarını kaybedenler oldu. Bizlerde bu nedenle hayatlarını kaybeden dernek üyelerimiz ve yakınları için birlikte dua edebileceğimiz bir Mevlid okutmak istedik. 3 Aralık engelliler günü ve haftası münasebetiyle de bu isteğimiz için en uygun zamanın olduğunu düşünerek en doğru zamanın bu gün olduğunu düşünerek bu etkinliği gerçekleştirdik” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.