DOLAR 32,2500 -0.12%
EURO 34,8121 -0.1%
ALTIN 2.426,630,08
BITCOIN 20155422.78316%
Balıkesir
13°

AÇIK

13:05

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Hoperlör’den Esnafa Seslendi

Hoperlör’den Esnafa Seslendi

ABONE OL
Şubat 28, 2024 18:32
Hoperlör’den Esnafa Seslendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle belediye hoperlöründen ilçe halkı ve esnafına seslendi.

Yaklaşan Ramazan ayı dolayısı ile Susurluk Belediyesi Et Market tarafından Ramazan Ayı süresince gerçekleştirilecek olan satışların indirimli olarak süreceğini ifade eden Güney, “Ramazan ayı yaklaşırken, bizler de sizlerin yanında olmanın ve birlikte bu mübarek ayın bereketini yaşamanın heyecanını yaşıyoruz. Bu kutsal ayın gelmesiyle birlikte, sofralarınızın bereketi ve huzuru artırması dileğiyle vatandaşlarımızın bizlerden isteği olan indirim talebini pazarcı esnaf kardeşlerimizle paylaştık. Ayrıca Susurluk Belediyesi Et Market Ramazan ayı boyunca halkımıza uygun fiyatlı et satışına devam edecektir. Sizlerin duaları ve destekleriyle, bu mübarek ayı daha da anlamlı kılacağız” dedi.

Belediye hoperlöründen ilçe esnafına seslenen Başkan Güney; “Halkımızın dertleri ile dertlenmek bizlerin görevidir. Bu nedenle sevgi, paylaşma ve kardeşlik duygularının hep birlikte idrak edeceğimiz Manevi güzellikleri ile İslam Alemini kuşatan mübarek Ramazan Ayının bereketini arttırmak için siz değerli esnaf kardeşlerimden yüzde 10 indirim istiyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

“Biz Ambargoyu da Gördük, Ama aç kalmadık “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.