DOLAR 32,4238 -0.04%
EURO 34,7505 -0.22%
ALTIN 2.420,71-0,58
BITCOIN 20541511.72443%
Balıkesir
14°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
VERİMLİLİK VE KARARLILIK İÇİNDE BİR HAFTAYA BAŞLARKEN

VERİMLİLİK VE KARARLILIK İÇİNDE BİR HAFTAYA BAŞLARKEN

ABONE OL
Ağustos 28, 2023 11:20
VERİMLİLİK VE KARARLILIK İÇİNDE BİR HAFTAYA BAŞLARKEN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

28 Ağustos-03 Eylül 2023 Haftası

Hafta başlangıcımız hızlı ve değişkenlik gösteren durumlar, plan ve projelerimizde yaşanabilecek değişiklikleri gösteriyor. Aynı zamanda sorumluluk gerektiren konularda sonuçlar elde edebileceğimiz ve detaylara inerek hedeflerimizi daha iyi analiz edebileceğimiz gelişmeler yaşayabiliriz.

Gökyüzündeki toprak elementi yoğunluğu bizleri güvenli kararlar almaya zorlayarak, para ve maddi konularla ilgili sağlam adımlarla hareket etmeye yöneltecektir. Güneş’in Başak burcunda ki seyri özellikle iş hayatımız ve günlük yaşantımızda düzen kurmak ve başarmak istediğimiz konularda bizleri destekleyecek etkilerle birlikte, sağlığımızı ve planlamalarımızı ilgilendiren durumlarla ilgili yapılandırmalar yapmamızı ve uygulamaya koymamızı sağlayabilir.

Mars Terazi Burcunda

Mars’ın bu seyri bizlere dengede kalmamız gereken etkilerin varlığını gösteriyor. İkili ilişkiler, birliktelikler ve ortaklıklar üzerine yoğunlaşırken mücadelemizi ve hareket tarzımızı daha akılcı ve uyum içerisinde davranarak gerçekleştirmek isteyebiliriz. Bu süreçte adalet konuları ve sorunların çözümüne odaklı yaklaşımlarda gündemimizde olacaktır.

Balık Burcunda Dolunay

31 Ağustos 2023 günü saat:04.37’de Satürn kavuşumunda gerçekleşen dolunay zorlayıcı ve kısıtlayıcı durumlarla ilgili gelişmeleri özellikle ortaklıklar, parasal konular ve maddi kaynaklarımızla ilgili tamamlanmalar ve başlangıçlar yaşayabileceğimizi gösteriyor. Aynı zamanda akışta kalmak zorunda olduğumuz ancak yine de düzeni sağlamamızı gerektiren enerjiler bizlerle olacak. Balık dolunayı en çok Balık, Başak, İkizler ve Yay burçlarını ve bu burçlarda gezegen yerleşimi olanları etkileyecektir.

Tüm yaşananların en yüksek hayrımıza olmasını diliyorum.

Haftanın Burçlara Etkisi
Yükselen Koç ve Koç Burçları

Harekete geçemediğiniz ertelediğiniz planlarınız, sizi üzen konularda, iş yaşantınız ve sağlığınızı ilgilendiren durumlarla ilgili yenilikler ve tamamlanmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Çok çalışmanızı ve mücadele etmenizi gerektiren koşullar ortaya çıkabilir. Parasal konularda şanslı olacağınız, aşk hayatınızla ilgili geçmiş konuların gündeminize gelebileceği gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Boğa ve Boğa Burçları

Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, plan, proje ve hedeflerinizle ilgili yenilikler ve tamamlanmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Günlük yaşantınız ve çalışma hayatınızla ilgili düzen kurmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Uyum ve dengede kalmanız, planlı hareket etmeniz halinde hedeflerinize kolaylıkla ulaşabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yükselen İkizler ve İkizler Burçları

İş hayatınız, yürüttüğünüz plan ve projelerinizle ilgili yenilikler ve tamamlanmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Kariyeriniz ve patronlarınızla ilgili yaşanabilecek durumlarla birlikte, ev ve taşınma konuları gündeminize gelebilir. Kendinizi gergin ve yorgun hissedebilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili sizi destekleyen olumlu, güzel gelişmeler sizlerle olacak.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları

Hedefleriniz, uzak yolculuklarınız ve adalet konularında yenilikler ve tamamlanmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Yakın çevreniz ve birlikteliklerinizle ilgili yaşanabilecek olumlu gelişmelerin yanı sıra planlarınızda sizi destekleyen durumlar ortaya çıkabilir. Parasal konularda verdiğiniz kararlara, aldığınız borçlara ve harcamalarınıza dikkatli etmeniz oldukça önemli.

Yükselen Aslan ve Aslan Burçları

Parasal konularda, borçlarınız, alacaklarınız, mali durumunuz ve sağlığınızla ilgili yenilikler ve tamamlanmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Ortaklıklarınız, yakın çevreniz ve sevdiklerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Hedeflerinizi ve planlarınızı tamamlamaya yönelik harekete geçebileceğiniz gücü kendinizde bulabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Başak ve Başak Burçları

İkili ilişkileriniz, birliktelikleriniz ortaklıklarınızla ilgili yenilikler ve tamamlamalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Hedeflerinizle ilgili istekli ve başarılı odaklı hareket edebilir çok çalışabilirsiniz bu durum kendinizi gergin ve yorgun hissetmenize sebep olabilir. Gökyüzü aldığınız birçok kararda ve attığınız adımda sizi destekliyor olacak.

Yükselen Terazi ve Terazi Burçları

İş hayatınız, günlük yaşantınız ve sağlığınızla ilgili yenilikler ve tamamlanmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Sizler için diyete ve spora başlamak için uygun bir zaman. Duygusal anlamda yorgun olduğunuzu hissedebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendinize yönelmek ve hayatınıza düzen getirmek için harekete geçebileceğiniz gelişmeler sizlerle olacak.

Yükselen Akrep ve Akrep Burçları

Keyif aldığınız konularda, kendinizi ortaya koyduğunuz alanlarda, çocuklarınız ve aşk hayatınızla ilgili yenilikler ve tamamlanmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Eğitim konularında, yakınlarınız, sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili sizi destekleyen olumlu gelişmeler yasayabilirsiniz. Uyum ve dengede kalmak sizler için oldukça önemli olacak.

Yükselen Yay ve Yay Burçları

Kariyeriniz, aileniz, eviniz ve ebeveynlerinizle ilgili yenilikler ve tamamlanmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Kendinizi yorgun ve baskı altında hissedebilirsiniz. İş hayatınız ve sağlığınızla ilgili sizi destekleyen, çok çalışmanızın karşılığını alabileceğiniz gelişmelerle birlikte geçmişte kalan durumlar tekrar gündeminize gelebilir.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burçları

Eğitim hayatınız, ticaret yaşantınız, yakın çevrenizle ilgili yenilikler ve tamamlanmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Parasal durumunuzla ilgili zorlanmalar, gerçekleştirmek istediğiniz uzak yolculuklarınız ve ileriye dönük planlamalarınızla ilgili engelleme ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel ve olumlu gelişmeler sizlerle olacak.

Yükselen Kova ve Kova Burçları

Mali durumunuz, finansal konularınız, sağlığınız ve beklentilerinizle ilgili yenilikler ve tamamlanmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Ödemeniz gereken borçlar, vergiler ya da tazminat durumları ortaya çıkabilir. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilir ve bu konularda harekete geçebilirsiniz. Birlikteliklerinizle ilgili sizi zorlayıcı etkilere karşı uyum ve dengede kalmanız oldukça önemli.

Yükselen Balık ve Balık Burçları

Kendinizle ilgili verdiğiniz kararlarda, birlikteliklerinizle ve ortaklıklarınızla alakalı yenilikler ve tamamlanmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Kendinizi baskı altında gergin ve yorgun hissedebilirsiniz. Akışta kalmanız gerekirken aynı zamanda sizi sağlam adımlar atmaya zorlayan durumlar ortaya çıkabilir. Hayatınızı düzene sokmak, diyete başlamak ve planlamalar yapmak için harekete geçebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İnstagram @astrologgulsah
Astrolog Gülşah A.

SERKAN SARI: “CANBEY, VAADİN VAADİNİ VERİYOR”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.