DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352471.90664%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
İçişleri Bakanı Balıkesir’de

İçişleri Bakanı Balıkesir’de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi programa katılmak üzere Balıkesir'e geldi.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:24
İçişleri Bakanı Balıkesir’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi programa katılmak üzere Balıkesir’e geldi.

Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’na iniş yapan Bakan Soylu’yu Balıkesir milletvekilleri, il ve ilçe protokolü çiçeklerle karşıladı.  Havalimanında AK Partililer ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Soylu, burada vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Soylu, daha sonra karayolu ile Ayvalık ilçesine hareket etti.

Ayavlık’da Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği tarafından gerçekleştirilecek olan ‘Güçlü Kadın, Güçlü Gelecek’ temalı programa katılacak olan Soylu, aha sonra Balıkesir İl Güvenlik ve Koordinasyon toplantısına katılacak.

İl güvenlik toplantısının ardından Uyuşturucu ile mücadele programı kapsamında, Balıkesir Öğretmen evinde gerçekleştirilecek olan ‘En iyi Narkotik Polisi Anne’ programında katılarak bağımlılıktan kurtarılan gençlerin anneleri ile bir araya gelecek. Program sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etmesi beklenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun daha sonra Balıkesir’den ayrılması bekleniyor.

 

v

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.