DOLAR 32,3689 -0.35%
EURO 34,7231 -0.29%
ALTIN 2.394,97-1,13
BITCOIN 18664321.09032%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

16:40

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgilere göre Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu kantininde kantininde hırsızlık yapıldığının tespit edilmesinin üzerine Polis Ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ise kasada bulunan nakit paralar ile birlikte sucuk, kaşar peyniri, dondurma, koli ile meyve suyu gibi malzemelerin çalındığı ve yaklaşık 26 bin TL’lik zararın oluştuğu tespit edilerek hırsızlık olayının aydınlatılması için araştırmalara başlandı.

Çay Bahçesine de Girmiş

Okul kantinlerinde gerçekleştirilen hırsızlık olayının çözülmesi üzerinde çalışan polis ekiplerine bir ihbar da Karşıyaka Mahallesi Belediye Çay bahçesinden geldi. Aynı yöntem ile gerçekleştirildiği tespit edilen hırsızlık olayında kasada bulunan nakit paraların çalındığı ve işyerinin camlarının kırılarak zarar verildiği tespit edildi.

Evinde Yakalandı

Susurluk Polisi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ardından okul kantinleri ve belediye çay bahçesinde gerçekleştirilen hırsızlık olayını Hasan A. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi. Polis ekipleri tarafından ikametinde yakalanarak gözaltına alınan Hasan A. hakkında hazırlanan evrak ile mahkemeye sevk edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.