DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770.67003%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
İKİ SATICI DAHA YAKALANDI

İKİ SATICI DAHA YAKALANDI

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:07
İKİ SATICI DAHA YAKALANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uyuşturucu ile mücadelenin kararlılık ile sürdürüldüğü Balıkesir’de uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlar devam ediyor.

Balıkesi il Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde gerçekleştirilen uyuşturucu imalatı ve uyuşturucu satıcılığının engellenmesi maksadıyla yapılan çalışmalar neticesinde 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından Manyas ve Erdek ilçelerinde uyuşturucu satışı ve malatı yönünde bilgi alınması üzerine çalışma başlatıldı. Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde 2 şüphelinin uyuşturucu imal ederek bunların satışını gerçekleştirdiğinin tespit edilmesi üzerine operaasyon başlatıldı.

Uyuşturucu ile mücadelenin kararlılık ile sürdürüldüğü Balıkesir'de uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlar devam ediyor.

ARAMALARDA ESRAR TOHUMU VE İÇİME HAZIR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Manyas ve Erdek‘te gerçekleştirilen operasyonun ardından 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilere ait ikametlerde yapılan aramalar neticesinde ise kubar esrar, kenevir bitkisi ve kenevir tohumu ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli işlem başlatılırken ele geçen uyuşturucu maddelere de el konuldu.

HABER: Zehra GÜREL

” Aşırı sıcaklar ayçiçeğini de vurdu ” 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.