DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.07443%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP

İLKÖĞRETİM HAFTASI’NA COŞKULU KUTLAMA

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen İlköğretim Haftası Programı Susurluk’ta coşkuyla kutlandı. Birinci sınıf öğrencilerinin sergiledi “Hoş Geldin” karşılaması izleyiciler tarafından büyük ilgi görürken, halkoyunları gösterimi, şiirlerin okunması ve çocuklar tarafından sergilenen çeşitli oyunlar yeni okul dönemine pozitif bir başlangıç oldu.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte Susurluk ilçe merkezi ve çevre mahallelerde bulunan tüm okullar ders başı yaptı. İlköğretim Haftası nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen kutlama programı, sabah saatlerinde, Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan Tarafından çelenk sunumu ile başladı.
Beşeylül İlkokulu’nda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama programına başta Kaymakam Muammer Köken olmak üzere, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, J. Üsteğmen Coşkun Kurt, Belediye Başkanı Nurettin Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, protokol üyeleri, okul müdürleri ve çok sayıda veli katılım sağladı.
“HOŞ GELDİN KARŞILAMASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ”
Saygı durusu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden program, öğrencilerin şiir okumaları ve çeşitli gösterileriyle devam etti. Dördüncü sınıf öğrencileri tarafından, birinci sınıf öğrencilerine “Hoş Geldin” karşılaması yapıldı. Karşılama ki sevimli görüntüler izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.
“TÜM İMKÂNLARI SUNMAK BOYNUMUZUN BORCU”
Tüm öğrenciler için verimli ve başarı dolu bir yıl olması temennisinde bulunan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan’ın konuşmasının ardından, tüm öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılını tebrik eden Kaymakam Köken, “Çocuklarımız geleceğimizdir ve onlar için tüm imkânları sunmak bizim boynumuzun borcudur.” açıklamasında bulundu.
Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ise törende açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yeni eğitim öğretim yılının gözbebeğimiz öğrencilerimize, fedakâr öğretmenlerimize ve değerli velilerimize hayırlı olmasını dilerim.” Halkoyunları Gösterimi ve Susurluk Müzisyenleri Bando Gösterisi sunumunun ardından, program sona erdi.

HABER: Sena BEYAZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.