DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770.67003%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Instagram, Kullanıcı deneyimini artırmak için Reels süresini 10 dakikaya çıkarıyor

Instagram, Kullanıcı deneyimini artırmak için Reels süresini 10 dakikaya çıkarıyor

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:06
Instagram, Kullanıcı deneyimini artırmak için Reels süresini 10 dakikaya çıkarıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, kullanıcı deneyimini daha çok artırmak için Reels süresini 10 dakikaya kadar çıkarıyor. Bu değişiklikle kullanıcılar platformda artık vakit geçirebilecek.

Popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, kullanıcı deneyimini daha çok artırmak için yeni özellikler üzerinde çalışmalar yapıyor.

Şirketin son yeniliği kullanıcıları daha çok platform üzerinde tutmak üzerine olacak gibi duruyor. Instagram Reels süresi üzerinde değişiklik yapılacak.

Reels süresi ne kadar olacak?

Instagram Reels süresi 10 dakikaya kadar çıkıyor! Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’da en çok vakit geçirilen Reels oluyor. Platformun TikTok etkisiyle birlikte bünyesine kazandırdığı Reels videolar, bir oturanın bir daha çıkamayacağı şekillendi.

Kullanıcıları ekrana kilitleyen Reels videolar ilk olarak 30 saniye şeklinde karşımıza çıkmıştı. Sonrasında süreler 60 ve 90 olarak şekilde uzadı. Şu anda mevcut olarak en çok 90 saniyelik videolar atılıyor.

Şirket bunu az görmüş olmalı ki zamanı daha çok uzatma çalışmaları yapıyor. Influencerlar bunu çok beğendi: Instagram’a yeni yorum seçeneği! Alessandro Paluzzi tarafından paylaşılan bilgiye göre Instagram, 3 dakika ve 10 dakikalık Reels’leri test yapmaya başladı.

Bu da kullanıcıların daha çok platformda zaman geçireceği anlamına gelmekte. Reels izlemeye girip de çıkamayanları ne yönde etkileyeceği belirsiz olsa da Instagram’ın etkileşimi daha çok artırmaya çalıştığı bariz bir şekilde ortada.

Instagram daha farklı özellikler üzerinde çalışıyor. Bunlarda bir tanesi fotoğraf çerçevesi çıkartması oluyor. Ayrıca platforma yapay zeka destekli bir fotoğraf aracı geleceği yönünde iddialar var.

Yapay zeka destekli fotoğraf aracı ile kullanıcılar tarafından, istemedikleri nesneleri fotoğraflardan kaldırabilecek. Ayrıca uygulama içinde sadece yazarak görsel üretme imkanına sahip olacak.

Özellikle son zamanlarda yapay zeka teknolojisinin daha geniş alanlarda yer alması, Instagram’ın da işine yarayacak gibi görünüyor.

(HABER MERKEZİ)

Instagram, Kullanıcı deneyimini artırmak için Reels süresini 10 dakikaya çıkarıyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.