DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331700.72843%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP

İnterpol Tarafından da Aranıyordu, Balıkesir’de Yakalandı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üsküp yakınlarında 74 Yaşındaki Panche Zhezhovski ve 14 Yaşındaki Vanja Gjorchevska’yı öldürdüğü iddia edilen ve bu nedenle İnterpol tarafından da aranan katil zanlısı Ljupco Palevski, Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyon ile yakalandı.

Üsküp yakınlarında 74 Yaşındaki Panche Zhezhovski ve 14 Yaşındaki Vanja Gjorchevska'yı öldürdüğü iddia edilen ve bu nedenle İnterpol tarafından da aranan katil zanlısı Ljupco Palevski, Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyon ile yakalandı.

İnterpol Tarafından da Aranıyordu, Balıkesir’de Yakalandı

Edinilen bilgilere göre Kuzey Makededonya’da aşırı sağcı bir partinin de lideri olduğu öğrenilen Palevski’nin Türkiye’ye hangi yollardan geldiği ve ülkedeki bağlantılarının da kimler olduğunun tespit edilmesi maksadıyla da çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.

” Kuaför Borcu Yüzünden mi Öldürüldü? “

https://www.vecer.press ‘in haberine göre olayın ardından açıklama yapan Cumhuriyet Savcısı Gavril Bubevski, Vanja Gjorchevska’nın (14), Üsküp’te yaşadığı binanın girişinde kaçırıldığını, aynı kişi yada kişilerin Veles’li kuaför Panche Zhezhovski’yi de öldürdüğünü söyledi. Savcı Bubevski, gerçekleştirilen soruşturmalar neticesinde öldürülen öldürülen kuaför Zhezhovski ile katil zanlıları arasında alacak-verecek meselesi olduğunu ve cinayetin bu nedenle işlenmiş olabileceğini söyledi.

HABER MERKEZİ

” Alev Alev Yandı “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.