DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22735932.63917%
Balıkesir
30°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
İSRAİL KOZUNU KULLANACAK

İSRAİL KOZUNU KULLANACAK

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:14
İSRAİL KOZUNU KULLANACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen yazımda, “cehennemin kapıları aralandı” altında bir başlık atmıştım.
Gelinen duruma bakıldığında doğruluğunu ispatlıyor.
Meğer aralanan kapılar değil, cehennemde ki zebaniler serbest bırakılmış..

Amerika ve İsrail terör örgütlerin baş pehlivanlarıdır. MOSSAD VE CIA..
Amerika’nın Vietnam ve Afganistandan çıkışının ardından ortadoğu için yanlış bir hamleydi.
Obama ile başlayan Trump ile sona eren bu stratejik ayrıntı için tekrar harekete geçilmesi lazımdı. 1967 sınırlarına dönülmeden gerçekleşmesi gereken , İsrail’in güvenliği için gerekli olan Ortadoğu Planı yeniden masaya yatırıldı.

İsrail’in girdiği bu kanlı operasyonda çatışmadan aldığı fırsatı Suriye’deki Golan tepelerine ve Lübnan’a kadar genişletecek. Hem kendi muhaliflerinin gözüne girecek hem de Araplara göz dağı verecek. Gazze şeridindeki sivillerin bölgeden çıkartılması koridor vazifesi oluşturulma talebi için İsrail’le görüşen ABD’nin adımı yine İsrail’e aleyhine olacak. Sivillerin Gazzeden çıkartılması içinde bir fırsat doğurur.

İsrail‘den Gazze şeridine giden su borularında ki akış durduruldu ve iki milyonu aşkın nüfuslu bölgenin elektrikleride kesildi. Rusya’da ki savaşta elektrik ve su kesintilerinde ayağa kalkan dünya basını, İsrail’in Filistin’e uyguladığı bu kısıtlamada ise sessiz kalmaları Müslüman olmanın bedelidir.

Gazze El-Şifa Hastanesi’nde jeneratörleri çalıştıracak en fazla 3 günluk enerji var. Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah El-Sisi, Britanya (İngiltere) Başbakanı Rush Sunak ile görüşmesinde Gazze’de ki Filistinlilere yönelik insani yardım ve hizmetlerinin sağlanmasi için görüşmeler sonunda Mısır’daki refah kapısı tekrardan açıldı.

Savaş hızla ilerliyor. Lubnan ve Suriye’de bombalanmaya başlandı.
Mossad Hamas’ın yaptığı bu eyleme göz yumduğu gevşeklik sinsi emellerinde vücut bulmaya başladı bile.  Filistin’i sivillere mezar yapmak ise tek hedefleri.
Bugün yarın kara harekâtı başlar siz o zaman görün nefes alan tek sivil kalmayacak. Bildiğim tek şey var bu saatten sonra İsrail kozunu iyi kullanacak..

YAZAR: Meliha ATEŞ

” Alacak Verecek Davası Kanlı Bitti “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.