DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20703770.83801%
Balıkesir
13°

HAFİF YAĞMUR

20:04

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“İyi bir yoldayız ve güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik”

“İyi bir yoldayız ve güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik”

ABONE OL
Eylül 30, 2023 01:08
“İyi bir yoldayız ve güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırmaspor’un Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Ümraniyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, ‘İyi bir savunma anlayışımız var. Sevinçliyiz. İyi bir yoldayız ve güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik’ dedi.

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Ümraniyespor’a konuk olan Bandırmaspor, karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Puanını 15’e yükselterek puan durumunda 2. sıradaki yerini koruyan Bandırma ekibinde Teknik Direktör Ersan Parlatan maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Takımın gidişatından memnun olduğunu aktaran Ersan Parlatan, “Öncelikle oyuncularımı kutluyorum.

Belli bir bölüm iyi oynadık. İlk devre istediklerimizi sahaya yansıttık. İkinci golü bulduk ama VAR’dan döndü. Bu karar tartışılabilir. Ümraniyespor’un ikinci yarı daha ofansif oynayacağını biliyorduk. Bu yüzden ikinci yarı savunmaya ağırlık vermeyi düşündük. Bu planımız kırmızı karttan sonra zorlaştı. Fakat takımım gol yememek için elinden geleni yaptı. İyi bir savunma anlayışımız var. Sevinçliyiz. İyi bir yoldayız ve güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik. Şimdi iyi dinlenip Çorum FK maçına hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

(İHA)

Ticaret bakanlığı sipariş iptallerini yakından incelemeye aldı

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.