DOLAR 32,2670 -0.67%
EURO 34,7356 -0.37%
ALTIN 2.409,69-0,52
BITCOIN 0%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Jandarma’dan Uyuşturucu Baskını

Jandarma’dan Uyuşturucu Baskını

ABONE OL
Mart 30, 2024 18:30
Jandarma’dan Uyuşturucu Baskını
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uyuşturucu Ticaretine Operasyon, Susurluk’ta Çok Sayıda Şüpheli Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve Susurluk İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışmasıyla, ilçeye bağlı Göbel Mahallesi’nde ikamet eden T.S. ve Ç.S. isimli şahısların Bursa’dan uyuşturucu madde getirerek satışını yapacakları istihbaratı alındı.

Fiziki Takip Başladı

Şüpheli şahısların Bursa’dan Balıkesir’e giriş yapmasının ardından fiziki takip başlatıldı. 29 Mart 2024 tarihinde Susurluk ilçesi Göbel Mahallesi yol ayrımında S.K. ve S.A. isimli şahıslara uyuşturucu madde satışı yaparken suçüstü yakalandılar.

Dedektör Köpek’de Yer Aldı

Olayla ilgili detaylı araştırma ve aramalar için Susurluk İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yanı sıra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ( KOM) ekipleri ve Uyuşturucu Madde arama köpeği katıldı.  Yapılan aramalarda şüphelilerin üzerinde, araçlarında ve ikamet adreslerinde ; 75 gram Kokain, (8) gram Metamfetamin, (144) adet Sentetik Uyuşturucu Hap (Galara), (2) gram Kubar Esrar, (2) adet Hassas terazi, (3) adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı (Payp) (2) adet Bıçak ve suçtan elde edildği tespit edilen 8 bin Tl ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Mahkemeye Sevk Edildiler

Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda T.S. ve Ç.S. Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan gözaltına alınırken, S.K. ve S.A. ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma veya Bulundurma suçundan ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

HABER MERKEZİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.