DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042762-2.15521%
Balıkesir
20°

KAPALI

16:56

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Joe Biden bir kez daha düşüyordu!

Joe Biden bir kez daha düşüyordu!

ABONE OL
Eylül 26, 2023 22:41
Joe Biden bir kez daha düşüyordu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD Başkanı Joe Biden, başkanlık uçağı Air Force One’ın merdiveninden indiği sırada ayağı kaydı. Az kalsın yine düşüyordu. 

Biden, bir kez daha düşüyordu. Başkanlık uçağı Air Force One ile Michigan’a gelen Başkan Biden, uçağın merdiveninden indiği sırada ayağının kayması sonucu az daha düşüyordu. Son anda dengesini sağlayan Biden, merdivenlerden inerek kendisini karşılayanlar ile selamlaştı.

ABD tarihinde ilk kez bir başkan grev hattına katılacak

Biden’ın Wayne County’da grev yapan Birleşik Otomotiv İşçileri (UAW) üyeleriyle bir araya gelmesi beklenirken, ABD tarihinde ilk kez bir başkan grev hattına katılacak.

Biden daha öncede bir çok kez düşmüştü

Biden, en son 1 Haziran’da Colorado eyaletinde katıldığı Hava Harp Okulu’nun mezuniyet töreninde diploma alan askeri öğrenciler ile teker teker selamlaşmasının ardından sahneden ayrılırken ayağının kum torbasına takılması sonucu yere düşmüştü. Biden’ın kazada yara almadığı ifade edilmişti.

Biden, geçtiğimiz yıl ise Air Force One’a binerken merdivenlerden ve Delaware’deki evinin yakınında bisikletinin üzerinde düşmüştü. Biden, her iki olayda da zarar görmemişti.

 

(İHA)

Ukrayna öldürdüğünü iddia etmişti, ölmemiş

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.