DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.07443%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Jose Mourinho, Fenerbahçe’ye Daha Yakın

Jose Mourinho, Fenerbahçe’ye Daha Yakın

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündemindeki ünlü teknik direktör Jose Mourinho için Fenerbahçe en iyi teklifi yaptı. Mourinho'nun Fenerbahçe'ye daha sıcak baktığı öğrenildi.

ABONE OL
Mayıs 29, 2024 14:13
Jose Mourinho, Fenerbahçe’ye Daha Yakın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jose Mourinho, Fenerbahçe’ye Daha Yakın

Günlerdir Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündeminde olan ünlü teknik direktör Jose Mourinho için önemli bir gelişme yaşandı. İtalyan basınından Corriere dello Sport’a göre, Mourinho’ya en iyi teklifi Fenerbahçe yaptı ve Mourinho, bu teklife daha sıcak bakıyor.

En İyi Teklif Fenerbahçe’den

İtalyan basını, Fenerbahçe’nin Mourinho’ya hem teknik hem de ekonomik açıdan en cazip teklifi sunduğunu bildirdi. Beşiktaş da ünlü teknik direktörü kadrosuna katmak istiyordu ancak Fenerbahçe’nin teklifi daha güçlü ve ilgi çekici bulundu.

Jose Mourinho, Fenerbahçe, Beşiktaş, Süper Lig, teknik direktör, transfer, Corriere dello Sport, İtalyan basını.

Jose Mourinho, Fenerbahçe’ye Daha Yakın_1

Mourinho’nun Kararı Bekleniyor

Jose Mourinho’nun, Fenerbahçe’nin teklifine olumlu yaklaştığı ve kararını kısa süre içinde vereceği belirtiliyor. Mourinho’nun Fenerbahçe’yi tercih etmesi durumunda, Süper Lig’de büyük bir heyecan yaşanacak.  Ancak geçtiğimiz günlerde ülkesinde CNN kanalına röpörtaj veren Morinho, Portekiz Milli Takımının başına geçmek istediğini söylemişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.