DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.02524%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kabine Toplantısında Üç Kritik Konu: Sokak Hayvanları, Bayram Tatili ve Emekli

Kabine Toplantısında Üç Kritik Konu: Sokak Hayvanları, Bayram Tatili ve Emekli

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın toplanarak sokak hayvanları, Kurban Bayramı tatili ve emekli ikramiyeleri konularını ele alacak. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılması ve emekli ikramiyelerinin artırılması gündemde.

ABONE OL
Haziran 3, 2024 20:12
Kabine Toplantısında Üç Kritik Konu: Sokak Hayvanları, Bayram Tatili ve Emekli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kabine, Sokak Hayvanları ve Bayram Tatilini Görüşecek

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, iki haftalık aranın ardından yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanıyor. Toplantının ana gündem maddelerinden biri sokak hayvanları olacak. Sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemelerin ve yeni önlemlerin masaya yatırılması bekleniyor.

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Olacak mı?

Kabine toplantısının en merak edilen konularından biri de Kurban Bayramı tatilinin süresi. Bu yıl Kurban Bayramı, 16-19 Haziran tarihlerini kapsıyor. Ara günlerin hafta sonu ile birleştirilip 9 günlük tatil yapılması beklentisi yüksek. Tatilin 9 güne çıkarılması kararı, turizm sektörü ve çalışanlar tarafından dört gözle bekleniyor.

Emekliye Bayram İkramiyesi Artacak mı?

Toplantının bir diğer önemli gündem maddesi ise emekli ikramiyeleri. Hali hazırda 3 bin lira olan bayram ikramiyesinin artırılması bekleniyor. Bu artışın, emeklilerin bayram öncesi ekonomik rahatlama sağlaması amacıyla yapılması planlanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.