DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22483611.13947%
Balıkesir
25°

AZ BULUTLU

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi Seyisbaşı Kursu Başvuruları Başladı

Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi Seyisbaşı Kursu Başvuruları Başladı

 Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi'nde verilecek Seyisbaşı eğitimi için başvurular başladı. Türkiye Jokey Kulübü'nün desteklediği kursa katılanlar, eğitim süresi boyunca burs alacak ve başarılı olanlara iş garantisi verilecek.

ABONE OL
Mayıs 18, 2024 13:27
Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi Seyisbaşı Kursu Başvuruları Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi, yeni dönemde verilecek Seyisbaşı kursu için başvuruları kabul etmeye başladı. Türkiye Jokey Kulübü tarafından desteklenen bu kurs, seyisbaşı olarak kariyer yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Başvurular, 1 Nisan – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında hafta içi 10.00 – 17.00 saatleri arasında kabul edilecek.

Eğitim Süresi ve Şartlar

Eğitim süresi, kursiyerlerin başarı, performans ve yetenek durumlarına göre belirlenecek. Kurs yatılı olup, kurs süresince tüm eğitim ve iaşe masrafları Türkiye Jokey Kulübü tarafından karşılanacak. Ayrıca kursiyerlere, zaruri masraflarını karşılamaları amacıyla aylık 2 bin 500 TL burs verilecek. Bu sayede kursiyerler, maddi kaygı taşımadan eğitimlerine odaklanabilecekler.

Kursiyer Seçim Süreci

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar arasında 18 yaşından küçük olan adaylar, veli veya vasileriyle birlikte başvuru yapacaklar. Başvurular, kulübün yetkilileri huzurunda “Kursiyer Başvuru Formu”nun doldurulması ve gerekli belgelerin teslim edilmesiyle gerçekleştirilecek.

Ön eleme sonucunda uygun bulunan adaylar, daha sonra belirlenecek ve ilan edilecek tarihte bedeni yetenek sınavı, yazılı sınav (ilköğretim konularını kapsayan) ve sözlü sınav (18 yaşından küçük olanlar velisi/vasisi ile birlikte) için Bursa Karacabey’de bulunan Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi’ne davet edilecek.

İş Garantisi

Seyisbaşı kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere, sektörde iş garantisi de verilecek. Katılımcılar, alanında uzman eğitmenler tarafından eğitilerek, sektörde hemen çalışmaya başlayabilecek bilgi ve beceriye sahip olacaklar.

Başvuru Merkezleri

Başvurular, 1 Nisan – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında, hafta içi 10.00 – 17.00 saatleri arasında aşağıda verilen başvuru merkezlerine yapılacak. Adayların, başvuru sırasında tüm belgelerini eksiksiz teslim etmeleri gerekiyor. Detaylı bilgi ve başvuru formuna ulaşmak için Türkiye Jokey Kulübü’nün resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru Şartları

  • 18 yaşından büyük olmak veya 18 yaşından küçükler için veli/vasisi ile başvuru yapmak
  • Kursiyer Başvuru Formu’nu doldurmak
  • Gerekli belgeleri eksiksiz teslim etmek

Başvuru Tarihleri

  • Başlangıç: 1 Nisan 2024
  • Bitiş: 31 Mayıs 2024
  • Saatler: Hafta içi 10.00 – 17.00

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.