DOLAR 32,1974 -0.22%
EURO 34,7498 -0.33%
ALTIN 2.448,930,69
BITCOIN 1966555-2.48%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

20:17

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Karapürçek’e kurulan kantar hizmete başladı

Karapürçek’e kurulan kantar hizmete başladı

ABONE OL
Eylül 27, 2023 16:18
Karapürçek’e kurulan kantar hizmete başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediyesi tarafından başlatılan “Belediye Burada” kampanyası kapsamında Karapürçek Mahallesi’nde çiftçi ve üreticilerin kullanması maksadıyla kantar inşa edildi.

Kantarın montajının tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Nurettin Güney ve mahalle sakinlerinin katılımıyla açılış gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Başkan Güney, kırsal mahalleye kurulan kantar ile üreticilerin kendilerine en yakın noktada işlemlerini bitirerek hem zamandan hem de yakıttan tasarruf edeceklerini söyledi. Güney konuşmasında;

“Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan hemşerilerimizin ve bölgeye gelen herkesin ticaretinde oldukça yarar sağlayacak olan kantar, mahalle halkımız tarafından da memnuniyetle karşılandı. Bizler “Belediye Burada” projemiz ile hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz’ diye konuştu.

Kantar açılışının gerçekleştirilmesinin ardından vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet eden Başkan Güney, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Susurluk Belediyesi tarafından başlatılan Belediye Burada kampanyası kapsamında Karapürçek Mahallesi'nde çiftçi ve üreticilerin kullanması maksadıyla kantar inşa edildi.

Karapürçek’e kurulan kantar hizmete başladı

HABER: Ali Altınöz

3 gündür kayıp olan şahıs Kazdağları’nda aranıyor!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.