DOLAR 32,3614 -0.04%
EURO 34,8772 0.18%
ALTIN 2.384,83-0,48
BITCOIN 19982604.51158%
Balıkesir
16°

HAFİF YAĞMUR

20:10

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kaymakam Köken Polis Haftasını Kutladı

Kaymakam Köken Polis Haftasını Kutladı

 Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıldönümünde Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü'nü kutladı. Köken, teşkilatın huzur ve güvenliği sağlamadaki çabalarını övdü.

ABONE OL
Nisan 16, 2024 15:48
Kaymakam Köken Polis Haftasını Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Köken, Teşkilatın Misyonu Güvenliği Sağlamak

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yıl dönümünde düzenlenen kutlama etkinliklerinde bir konuşma yaptı. Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutlayan Kaymakam Köken, Polis Teşkilatının vatandaşların esenliği ve güvenliğini sağlama misyonuna vurgu yaptı.

 

Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü’nün Önemi

Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü, Türkiye genelinde polis teşkilatının kuruluş yıldönümü olarak kutlandığını ifade eden Kaymakam Muammer Köken, “Bu özel günler, polis teşkilatının fedakarlıklarını ve topluma hizmetlerini anma fırsatı olarak değerlendirilir.  Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatımızın, Polis Haftası’nı ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, görevi başında şehit düşen; aramızdan ayrılan güvenlik mensuplarımıza Allah’tan rahmet, gazi olanlara ve görevleri başında olan personele sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Topluma Hizmette Polis Teşkilatının Rolü

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, polis teşkilatının toplum için önemini ve bu özel günlerdeki kutlamaların anlamını katılımcılara hatırlattarak, “Polis teşkilatı, toplumun huzur ve güven içinde yaşaması için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bu kutlamalar, toplumun polis teşkilatına olan desteğini ve takdirini göstermek için önemli bir vesiledir” dedi.

Polis Teşkilatının Önemi ve Tarihçesi

179 yıl önce kurulan Polis Teşkilatı, ülkenin kamu düzenini sağlamak, huzur ve barış ortamını devam ettirmek amacıyla önemli bir görev üstlenmiştir. Kaymakam Köken, teşkilatın cansiperane çabalarını ve sürekli kendini geliştirme çabalarını övdü. “Polis Teşkilatımız, bugün sahip olduğu araç-gereç, fiziki imkanlar ve eğitimli personel ile mutlu birey, huzurlu toplum vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir,” dedi.

HABER: Sena EĞİLMEZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.