DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110.89078%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kaymakam Köken, Susurluk Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğiini Ziyaret Etti

Kaymakam Köken, Susurluk Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğiini Ziyaret Etti

 Kaymakam Muammer Köken ve ilgili kurum amirleri, Susurluk Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği'ni ziyaret ederek Şef Aykut Erdoğan'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Köken, yöreye özgü endemik türlerin korunması ve mevzuata uygun olmayan hayvan bakımevinlerinin düzenlenmesi için titizlikle çalışılması gerektiğini söyledi.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Kaymakam Köken, Susurluk Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğiini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Köken ve Kurum Amirleri, Susurluk Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği’ini ziyaret etti

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ve beraberindeki kurum amirleri, Susurluk Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği’ni ziyaret ederek bölgedeki doğa koruma çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Ziyaret kapsamında, Şef Aykut Erdoğan tarafından yürütülen projeler ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bir sunum yapıldı.

Endemik Türlerin Korunması ve Hayvan Bakımevlerinin Düzenlenmesi

Ziyaret sırasında, Kaymakam Köken özellikle yöreye özgü endemik türlerin korunması konusunda hassasiyet gösterilmesini vurguladı. Doğal yaşamın devamlılığının sağlanması adına, bölgede bulunan endemik türlerin tespit edilerek koruma altına alınması gerektiğini belirtti. Ayrıca, ilçede mevzuata uygun olmayan ve ruhsatı bulunmayan Geçici Hayvan Bakımevlerinin düzenlenmesi veya kapatılması talimatını verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.