DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042673-2.18377%
Balıkesir
20°

KAPALI

16:56

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kediye tekme atan şahsı evire çevire dövdü: İşte o anlar!

Kediye tekme atan şahsı evire çevire dövdü: İşte o anlar!

ABONE OL
Eylül 1, 2023 18:56
Kediye tekme atan şahsı evire çevire dövdü: İşte o anlar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beyoğlu Kabataş’ta, geçtiğimiz Cuma günü saat 23.00 sıralarında, yürüyüş yapan 24 yaşındaki Özcan Akkaya, ATM önünde “Portakal” adlı kediye tekme atan bir şahsı dövdü. 

Olayın Beyoğlu Kabataş’ta gerçekleştiği belirtilirken, gece saatlerinde yürüyüşe çıkan Özcan Akkaya, ATM’nin önünde bir kişinin kediye tekme attığını gördü. Bu duruma tepki gösteren Akkaya, duruma kayıtsız kalamadı. Kameralara yansıyan görüntülerde, Özcan Akkaya’nın şahsı evire çevire dövdüğü anlar yer aldı. Akkaya, olayın ardından yaptığı açıklamada, “Kayıtsız kalamadım, gerekeni yaptım” dedi. Olayla ilgili olarak, şahıs ve genç tarafından emniyete herhangi bir şikayette bulunulmadığı belirtildi.

“Sen beni yaraladığın için 10 yıl ceza alacaksan, bu kediyi yaralayan da o kadar ceza almalı. Eşit olmamız lazım”

“Ben vale görevlisi olarak çalışıyorum. Canım sıkıldığı için yürüyüş yapıyordum. O esnada arkadaşın kediye tekme attığını gördüm. Kayıtsız kalamadım. Sonuçta hayvanseverim. Çok üzüldüm. Gerekeni yaptığımı düşünüyorum. Doğru bir şey değildi. Şahsı yakaladıktan sonra kaçmaya çalıştı. Özür dilemek istedi ama benim için bir anlamı yoktu. Kavga esnasında, ‘Bir daha yapmayacağım, beni bırak’ diye yalvardı. Ardından koşarak uzaklaştı. O kadar yakınlaşmamıza rağmen bir alkol kokusu almadım. Kedimizin durumu şu anlık gayet iyi. İki gün korkudan buraya gelmedi. Sonra mamasını ve suyunu vererek ait olduğu yere alıştırdık. Küçüklüğünden beri aynı yerde yaşıyor” 

“Devlet tarafından bu durumun insana yapılmış olarak görülmesi lazım.  Daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Karşılaşsam yine aynısını yapar ve polise teslim ederdim. Şahıs şikayetçi olmadı. O günden beri buradan geçtiğini görmedim” 

(Kaynak: İHA)

Haber: Sena Beyaz

Marmaray’da başörtüsü açma skandalı!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.