DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20703181.20495%
Balıkesir
15°

KAPALI

21:35

YATSIYA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ÇAVUŞOĞLU’NDAN KILIÇDAROĞLU’NA: “BEKARA BOŞANMAK KOLAY”

ÇAVUŞOĞLU’NDAN KILIÇDAROĞLU’NA: “BEKARA BOŞANMAK KOLAY”

ABONE OL
Nisan 14, 2023 23:39
ÇAVUŞOĞLU’NDAN KILIÇDAROĞLU’NA: “BEKARA BOŞANMAK KOLAY”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  özel bir televizyon kanalında katıldığı programda Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerini takip ettiğini belirterek, “Bekara boşanmak kolay. Sürekli yapamayacağı şeyleri vaad ediyor” dedi.

 

Haber Türk Televizyonunda Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu ‘Nedir Nede Değildir’ isimli programa katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sunucunun ‘Vatandaş Dış politikadan Memnun Mu ? sorusuna ‘Genel olarak Türk Vatandaşlarının dış politikadan memnun’ dedi. Çavuşoğlu konuşmasında; “Anketlere baktığımızda çok olumlu etkisi var. Dış politikadaki dik duruşa önem veriyor. Bu dik duruş seçmenin tercihini de etkiliyor.  Herhangi bir platformda ülkenin haklarını iyi savunduğumuz zaman bize gelen mesajlara ve sosyal medyadaki yorumlara bakıyorum. Burada CHP’lisi de vatansever olan herkes de aynı tepkiyi gösteriyor. Herkes olumlu tepki veriyor. Son zamanlarda dış politikanın halk tarafından ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından desteklenen dış politikanın daha da beğenildiğini görüyoruz. Sadece bize oy veren yada cumhur ittifakı içerisinde olan partilerin seçmenlerinde değil, diğer tüm partilerinin seçmenlerinden de olumlu görüş alıyoruz” dedi.

 ” Ukrayna ve Rusya ile Görüşen Tek Ülkeyiz”

Açıklamalarında Türkiye’nin tahıl anlaşmasının imzalanmasındaki başarısının yanında Ukrayna savaşında NATO Üyesi bir ülke olarak tarafsız durduğuna işaret eden Çavuşoğlu, “Türkiye’nin özellikle Ukrayna-Rusya savaşında sergilediği tarafsız tutum, herkesin imrendiği bu savaş içerisinde uyguladığı denge politikası, tahıl anlaşmasındaki rolümüz ve dünyaya olumlu etkisi. Dünyanın her yerinde arabuluculuk konusunda güvenilir bir ülke olduk. Depremde gördük ki Afrika ülkelerinden bile bizlere destek geldi. Bu sadece son zamanlarda bazı ülkeler ile normalleşme sürecinden kaynaklanmıyor. Bugün baktığınızda her iki tarafla görüşen tek ülkeyiz” dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  özel bir televizyon kanalında katıldığı programda Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaadlerini takip ettiğini belirterek, "Bekara Boşanmak kolay. Sürekli yapamayacağı şeyleri vaad ediyor" dedi.

“Kılıçdaroğlu Sürekli Yapamayacağı Vaadler Veriyor “

 “Kılıçdaroğlu Sürekli Yapamayacağı Vaadler Veriyor “

Türkiye’nin Avrupa birliğine girişi ve vize serbestisi konusunda Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu vize serbestisi sözümü aldı? Diyen Çavuşoğlu, “Kılıçdaroğlu sürekli yapamayacağı vaadlerde bulunuyor. Tabii bekara boşanmak kolay. Sürekli yapamayacağı şeyleri vaat ediyor. Bu bile açık bir örnektir.  Şimdi Avrupa birliği üç ay içerisinde bu vize serbestisinin başlatılacağına dair Kılıçdaroğlu’na bir söz mü verdi? Bunu bilmek lazım. Üç ay içinde terörle mücadele kanununda Sayın Kılıçdaroğlu meclisten nasıl bir kanun çıkartacakmış. Şunları duyuyoruz. Kanun hükmünde kararname ile işten atılanları ve içeride olanları çıkartacağız diyor. İçeride olanlar PKK’lı ve FETÖ’cüler. Şimdi böyle bir kanun çıkartarak mı bu kriteri yerine getirecek acaba? Bunu söylemesi lazım. Nasıl olacağını söylemesi lazım. Boş vaatler ile olmaz bu iş.

 “AB Kılıçdaroğlu’na Söz Verdiyse Bilelim”

Şimdi atılacak adımlarla ilgili ben soruyorum. Terörle mücadele kanunda ne gibi bir değişiklikler yapacak da bunu elde edecekmiş. AB isterse siyasi karar alır. Ukrayna kriterlerin yarısını yerine getirdi. Savaş nedeniyle siyasi karar aldılar.  O zaman siyasi karar alıyorlarsa böyle bir söz verdilerse onu da bilelim. Söz verdilerse. Bize böyle bir sözü yok Avrupa Birliği’nin. Bu konularda nasıl bir değişiklik yapacak Sayın Kılıçdaroğlu. Şuanda anlaşamadığımız konular bunlar. Ama asıl mesele terör ile mücadele kanunu bu kanunda nasıl bir değişiklik yapacaklar. Bunu garantileyecekler onu açıklasın” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ )

“CHP ve İyi Partiye Sert Sözler “

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.