DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20658100.68266%
Balıkesir
15°

KAPALI

20:04

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kiliseye Saldırdılar, 1 Ölü

Kiliseye Saldırdılar, 1 Ölü

ABONE OL
Ocak 28, 2024 17:22
Kiliseye Saldırdılar, 1 Ölü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Santa Maria kilisesine maskeli iki kişi tarafından gerçekleştirilen saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul’da Sarıyer ilçesi Büyükdere mahallesinde bulunan İtalyan Santa Maria kilisesinde pazar ayini esnasında maskeli iki kişi tarafından saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda bir kişi yaşamını yitirdi. Saldırının ardından olay yerinden kaçan iki saldırgan ise aranıyor.

Saldırının ardından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıyı kınadı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya saldırının saat 11 sıralarında gerçekleştirilen p*azar ayini sırasında gerçekleştirildiğini belirterek; ” Bu saldırı esnasında malesef bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu kilisemizde gerçekleştirilen bu saldırıyı lanetliyoruz.

Olayın bir an önce açıklığa kavuşturulması için bütün emniyetimiz çalışıyor. İstanbul da birçok ibadethane var. Her biri özgürce, huzur ortamında ibadetlerini yerine getiriyor. Hiç kimse milletimizin birliğini beraberliğini bozamayacak. İstanbul başta olmak üzere ülkede huzur ve güven ortamında yaşamaya devam edecek. Bu saldırıyı gerçekleştirenleri en kısa sürede tespit edip yakalayarak adalete teslim edeceğiz. Devletimizin tüm kademeleri çalışıyor.

HABER MERKEZİ

“Toptancı, bakkal, market hepsi alabilecek “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.