DOLAR 32,2411 -0.02%
EURO 34,8472 0.45%
ALTIN 2.430,571,57
BITCOIN 20124501.2775%
Balıkesir
16°

KAPALI

04:02

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SAYMAZ’DAN KINIK’A: “GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR İLE…”

SAYMAZ’DAN KINIK’A: “GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR İLE…”

ABONE OL
Mayıs 11, 2023 14:42
SAYMAZ’DAN KINIK’A: “GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR İLE…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a yöneltilen istifa çağrılarına bir yenisi daha eklendi. Bunun üzerine İsmail Saymaz’dan konuyla ilgili sosyal medyada bir paylaşım geldi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Ahbap’a çadır satışı yaptığı anlaşılan Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a, bir istifa çağrısı da son olarak bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi.

Bugün bir soru-cevap sırasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kızılay ile ilgili bir soruya cevap verirken, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a isim vermeden istifa çağrısında bulundu. Koca, “Eğer bir kişinin bile kan verme konusunda tereddüt yaşamasına neden olacak bir algı yaratıyorsak, o zaman bu konuda gereken adımları atmalıyız. Bence bu doğru olan” şeklinde konuştu.

“GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR İLE…”

“Kerem Kınık, göklerden gelen bir karar ile Kızılay Başkanı olmuş olmalı ki bütün AK Partili bakanların istifa çağrısına rağmen koltuğunda oturuyor.”

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.