DOLAR 32,3744 -0.49%
EURO 34,7286 -0.36%
ALTIN 2.409,67-0,52
BITCOIN 1860100-4.69613%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kırmızı Kamyona Uyuşturucu Operasyonu

Kırmızı Kamyona Uyuşturucu Operasyonu

ABONE OL
Mart 30, 2024 18:25
Kırmızı Kamyona Uyuşturucu Operasyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Susurluk’ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

İlçeye bağlı Yeni Mahalle Şehit Kadir Çelik Caddesi’nde bir kırmızı kamyonun içerisinde şüpheli kişilerin bulunduğu ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Bahse konu adrese yapılan operasyonda, 35 AIM 602 plakalı BMC kamyon ve içerisinde bulunan Anıl B. ve Mehmet Y. isimli şahıslar üzerinde yapılan kontroller sonucunda ise uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ele Geçirilen Maddeler

Kamyon içerisinde yapılan aramada, Galagra Kapsül ibareli 3 tablet halinde toplam 41 adet sentetik hap ile üç ayrı poşete sarılı vaziyette toplam daralı ağırlığı 5.30 gram olan Metemfetamin tespit edildi. Uyuşturucu maddenin ele geçirilmesi üzerine şahıslar gözaltına alındı.

Adli Süreç Başlatıldı

Olayla ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmesinin ardından adli tahkikat başlatıldı. Polis ekipleri tarafından hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte Anıl B. ve Mehmet Y. isimli şahıslar mahkemeye sevk edildi. Şahıslar tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 Uyuşturucuya Geçit Yok!

Yapılan operasyonun ardından yapılan açıklamada uyuşturucu madde ticaretine yönelik önemli bir adım atılmış olduğu ifade edildi.

HABER MERKEZİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.