DOLAR 32,2003 0.09%
EURO 35,1306 0.03%
ALTIN 2.466,17-0,06
BITCOIN 21211641.81756%
Balıkesir
17°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kırsal’da Kapı Süslediler

Kırsal’da Kapı Süslediler

ABONE OL
Mart 24, 2024 21:55
Kırsal’da Kapı Süslediler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Borsa Kadın Girişimciler Kurulundan Manyas’ın kırsal mahallesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması.

Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Manyas’a bağlı Kocagöl Mahallesinde yaşayan kadınlar için “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliği düzenledi. Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Bandırma Ticaret Borsası, Kadın Girişimciler Kurul Başkanı Melike Çömez, “Borsa olarak kadınlarımızla bu anlamlı günde bir araya gelmekten çok mutluyuz” dedi.

Borsa Kadın Girişimciler Kurulundan Manyas’ın kırsal mahallesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması.

Kırsal’da Kapı Süslediler_1

Kadın Girişimciler Kurulu olarak bölgede kadınlara yönelik eğitim faaliyetlerinde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Kadınlarımızın çalışma hayatının içinde olmaları için stratejiler geliştirmek ve bunu topluma ulaştırmak bizim yapılabileceklerimiz arasında yer almaktadır. Bu noktada gayretlerimizi tüm paydaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz. Bu süreçte özveriyle çalışan ve hassasiyet gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kırsal’da Kapı Süslediler_2

Kocagöl Mahallesi’nde gerçekleştirilen workshop etkinliğine ilgi göstererek katılım sağlayan kadınlara teşekkür eden Çömez, etkinlik kapsamında Borsa’nın kadın girişimcileri  ile birlikte kırsal Kocagöl mahallesinde bulunan mahalledeki evlerinin kapılarını süslediler.

HABER: Ahmet PESEN

” Fırt Kafe Hazırlanıyor “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.