DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2162201-0.39422%
Balıkesir
23°

KAPALI

17:02

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kocaeli’de Bir Kadın Cinayeti Daha

Kocaeli’de Bir Kadın Cinayeti Daha

ABONE OL
Mart 14, 2023 15:43
Kocaeli’de Bir Kadın Cinayeti Daha
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli’de yaşanan bir kadın cinayeti davasında sanık Yakup G.’nin yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapma hakkı verilen Yakup G., mahkeme heyetinin kadın olmasından dolayı kendisini baskı altında hissettiğini söyledi. Ancak mahkeme heyetine güvendiğini de belirtti.

kadın cinayeti

Sanık, Eşini Aldatmakla Suçladı

Yakup G., eşi Birgül G.’yi boğazını keserek ve 12 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etmişti. Savunmasında, eşinin kendisini birden fazla kişiyle aldattığını ve kendisine ihanet ettiğini ileri sürdü. Olay günü eşiyle tartıştıklarını ve bıçağı işi dolayısıyla yanında bulunduğunu ifade etti. Birgül G.’nin kendisine “Sen beni öldüremezsin” dediğini ve elindeki bıçağı boynuna doğru götürdüğünü söyleyen sanık, bu sırada olayın gerçekleştiğini belirtti.

Sanık, kızlarına annelerini öldüren bir baba olarak görüneceği için üzgün

Sanık, olayın kendisini çok üzdüğünü ve 2 çocuğunun annesini öldürmekten dolayı pişmanlık duyduğunu da ifade etti. “Kızlarımın gözlerinde annelerini öldürmüş bir baba olarak görüneceğim” diyen Yakup G., suç işlemek kastıyla hareket etmediğini ve dışarıda ya da içeride aynı cezayı çekeceğini belirtti.

Mahkeme heyeti, gelecek celse tanıkların dinlenmesine karar verdi ve duruşmayı erteledi.

Haber: Fırat İBAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP