DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 19750100.252%
Balıkesir
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:05

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
KÖKEN: YENİ YÖNETİM HAYIRLI OLSUN

KÖKEN: YENİ YÖNETİM HAYIRLI OLSUN

ABONE OL
Nisan 9, 2023 13:37
KÖKEN: YENİ YÖNETİM HAYIRLI OLSUN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, kendisine ziyarette bulunan Susurluk Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mutallip Gider’le görüşerek, ilçe faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Yeni göreve başlayan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mutallip Gider ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Kaymakam Muammer Köken’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Köken yeni göreve başlayan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mutallip Gider ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti, görevlerinde başarılar diledi.

MERAK EDİLEN KONULAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Köken ile misafirleri, ilçede gerçekleştirilmesi planlanan 2023 yılı faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin ilçede ki daha önceden yürütülen çalışmaları hakkında Kooperatif Başkanı Mutallip Gider’le görüşen Köken, merak ettiği konular ile ilgili bilgi aldı.

ESNAF ADINA UMUTLANDIM

Susurluk’ta büyük bir öneme sahip olan yerli esnafın, yaşadığı problemlere yönelik istişare edilen toplantıda Gider, önceliğin tarafların memnuniyeti olduğunu vurguladı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada Köken, “Susurluk Esnaf ve Kefaret Kooperatifiyle gerçekleştirdiğimiz toplantımızda yeni yönetim ilçeye finansal destek vermek konusunda esneklik göstereceğini söyledi. Bende esnafımız adına umutlandım.” diye konuştu.

HABER: Sena Eğilmez

CHP’nin Balıkesir Listesi Belli Oldu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.