DOLAR 32,5487 0.26%
EURO 34,9507 0.46%
ALTIN 2.440,840,10
BITCOIN 2055141-0.54364%
Balıkesir
12°

KAPALI

04:20

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
KÖKEN’DEN SÜLÜCEK’E ZİYARET

KÖKEN’DEN SÜLÜCEK’E ZİYARET

ABONE OL
Nisan 3, 2023 13:07
KÖKEN’DEN SÜLÜCEK’E ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Muammer Köken, Sülücek mahallesini ziyaret ederek görüşmede bulunduğu yerli halka, mahalle için gereken tüm çalışmaların yürütüleceğinin bilgisini verdi.

Kaymakam Muammer Köken, Sülücek mahallesini ziyaret ederek halkın talepleri hakkında bilgi aldı. İlk olarak sokakta gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Köken, halkın sorunlarını ve isteklerini dinledi. Susurluk

Kaymakamlığı olarak bugüne kadar yürütülen tüm çalışmalarla alakalı vatandaşları bilgilendiren Köken, ziyaretlerinin ardından cami cemaatiyle hasbihal etti.

ziyaret

KAMU HİZMETLERİNE İNCELEMEDE BULUNDU

Köken, Sülücek Mahallesini ziyareti esnasında mahallede yürütülen kamu hizmetleri ile ilgili incelemede bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Köken, mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda çalışmalara başlamak üzere ilgili birimlere gereken tüm talimatları verdiğini belirtti. Ayrıca yeni ve mevcut projeler hakkında da bilgi veren Köken, “Bugüne kadar mahallerimize, köylerimize, çeşitli zamanlarda hizmet vermek için çabaladık. İmkânlarımız ve planlarımız doğrultusunda Susurluk’umuzun her yerine hizmet getirdik ve getirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Haber: Sinan HABİBOĞULLARI

 

Bandırmalılar Stat İstiyor

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.