DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21600811.44554%
Balıkesir
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Köksal Engür Son Yolculuğuna Uğurlandı

Köksal Engür Son Yolculuğuna Uğurlandı

ABONE OL
Mart 28, 2023 15:37
Köksal Engür Son Yolculuğuna Uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de birçok sinema, dizi ve tiyatro projesinde rol alan usta oyuncu ve seslendirme sanatçısı İsmail Köksal Engür 77 yaşında, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde yaşamını yitirdi.

Böbrek rahatsızlığı sebebiyle vefat eden sanatçı için Üsküdar Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Engür’ün ailesi Cengiz Bozkurt, Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant gibi birçok sanatçı, Engür’e son görevlerini yapmak için cenaze törenine katıldı.

“Köksal Engür örnek olan, yol gösteren bir meslek büyüğümüzdü”

Leyla ile Mecnun dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Cengiz Bozkurt, “Türkiye çok önemli bir sanatçısını kaybetti. Son görevimizi yapmak için buradayız. Kendisi örnek olan, yol gösteren bir meslek büyüğümüzdü. Kendisiyle birçok projede yer aldık. Hep güzel anacağız onu” dedi.

Aynı dizide yer alan diğer oyuncu Ali Atay ise Engür’den çok şey öğrendiğini dile getirerek, “Taş gibi bir adamı kaybettik. Söyleyecek başka bir şey yok gerçekten. Hepimizin başı sağolsun. Set içinde hepimize ağabeylik yapmıştır. Başımız sıkıştığında hep bir şekilde ona gidip akıl danışmışızdır. Köksal abinin benim dönemimdeki arkadaşlarıma çok büyük desteği olmuştur. Yani bir işte, bir yerde Köksal abi varsa orada güvende hissederdik kendimizi. Nasıl yapacağız bundan sonra göreceğiz. Bundan önce kalple ilgili bir sıkıntı yaşamıştı, hastanede gördüm en son onu. Kötü bir süreç gerçekten, başımız sağ olsun. Çok önemli birini kaybettik” diye konuştu.

Engür’ün cenazesi, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.

SANATÇI KÖKSAL ENGÜR ÜSKÜDAR'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

SANATÇI KÖKSAL ENGÜR ÜSKÜDAR’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI (İSTANBUL-İHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP