DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20789321.14716%
Balıkesir
12°

AÇIK

21:46

YATSIYA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Koruyucu Aileler İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Koruyucu Aileler İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Susurluk Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde koruyucu aileler ve kamu personeli bir araya geldi. Balıkesir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Emine Böçgün, Balıkesir'deki kültürel ve aile yapısının güzelliklerine vurgu yaparken, Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel birlik ve beraberlik mesajı verdi. Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ise koruyucu ailelerin önemine dikkat çekerek hedeflerinin koruyucu aile sayısını artırmak olduğunu belirtti.

ABONE OL
Nisan 7, 2024 12:00
Koruyucu Aileler İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir’de Aile ve Kültür Zenginliği

Susurluk Park Düğün salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Balıkesir Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürü Emine Böçgün, Balıkesir’de göreve başlamasının ardından 3 ay geçtiğini ifade ederek “Geldiğim günden beri Balıkesir’de kültür ve aile yapısının çok iyi olduğunu gördüm. Gerek kültürel gerekse aile yapısı olarak çok güzel kaynaşmalar var. Balıkesir birçok ile baktığımızda nüfus olarak belki az. Ancak koruyucu aile oranına baktığımızda ise bu oran kendisinden yüksek nüfuslu illere göre çok daha yüksek oranlara sahip” dedi.

Koruyucu Aileler İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi_1

“Şimdi Yeni Bir Başlangıç Yapacağız

Yemekte konuşan Susurluk Belediye Başkanı Hakan yıldırım Semizel ise gerçekleştirdiği konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Susurluk’ta birlikte ağlayıp birlikte güleceğiz diyen Başkan Semizel, “Genç ve çocuklarımızın geleceği için güzelliklere imza atmak için buradayız. Şimdi yepyeni bir başlangıç yapacağız. Susurluk’ta çocuklarımız için hep birlikte ve el ele olacağız” diye konuştu.

Koruyucu Aileler İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi_2

Hedefimiz Bu Rakamı 30’a Çıkartmak

Yemekte konuşan Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ise gerçekleştirdiği konuşmasında, koruyucu ailelerin ulvi bir iş yaptığını belirterek kan bağı olmamasına rağmen çocuklara anne ve babalık yaptıklarını belirterek; “Aynı kandan, aynı candan insanların insanların birbirine düşmanlık edebildiği, birbirini ötelediği bir ortamda çocuklarımıza annelik-babalık yapıyorlar. Hepsi elleri öpülesi insanlar. Susurluk’ta 19 tane koruyucu ailemiz var. Hedefimiz bu sayıyı 30’a çıkartmak.  Ben Susurluk’ta bunu başarabileceğimize inanıyorum. Biz bir aileyiz bu ailenin daha ileriye gitmesi için elimizden geldiğince çalışacağız” dedi.

HABER: Sena EĞİLMEZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.