DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 19750190.10372%
Balıkesir
14°

KAPALI

03:57

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Kepekler Mahallesi Muhtarı Taner Akabey, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünyada bir ilk olan ve eşi benzeri bulunmayan sadece çocuklara armağan edilmiş bir bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliğini köylerinde bulunan dernek ile birlikte ortak etkinlikler yaptıklarını söyledi.

Köy Çocukları Muhtar Makamına Oturdu

Köy Çocukları Muhtar Makamına Oturdu_4

Muhtar Akabey konuşmasının devamında, Kepekler Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz ve Dernek Başkanımız Solmaz Selçuk Furat ile birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde köy meydanımızda toplanan çocuklarımız ile müzik eşliğinde dans ettik, çocuklarımıza hediye ve ikramlarda bulunduk.

Köy Çocukları Muhtar Makamına Oturdu

Köy Çocukları Muhtar Makamına Oturdu_1

Kepekler Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Solmaz Selçuk Furat, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının çocuklar için önemine işaret ederek, ‘bu anın onların ömür boyu hatırlayacakları bir an olmasını istiyoruz’ dedi.

Köy Çocukları Muhtar Makamına Oturdu

Köy Çocukları Muhtar Makamına Oturdu_2

Furat, konuşmasının devamında; “23 Nisan çocuklarımız açısından çok çok önemli. Okullarda resmi olarak kutlamalar oluyor. Ancak burada hem katılım hem de eğlenebilecekleri zaman kısıtlı.  Bizler tüm çocukların tamamıyla eğlenebilecekleri bir an olsun istiyoruz. Okullarda kutlanan süre dışında ilerleyen dönemlerde de eğlendikleri bir gün olarak akıllarda kalsın bu anlar bir ömür sürsün istiyoruz”

Köy Çocukları Muhtar Makamına Oturdu

Köy Çocukları Muhtar Makamına Oturdu_3

“Önümüzdeki Yıllarda da Devam Edecek “

Köy meydanında gerçekleştirilen etkinliklerde yetişkinler olarak kendilerinin de eğlendiklerini ifade eden Furat,  “Önümüzdeki yıllarda da bu etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Bu etkinliklerimiz sadece milli bayramlarda olmayacak. Dini bayramlarda da olacak. Bu etkinliklerimizi de çocuklarımızın istedikleri şekilde planlayarak yapmak istiyoruz. Etkinlikleri köyümüzde gerçekleştirerek çocuklarımızı ve vatandaşlarımızı bir araya getirmek. Bu etkinlikler ile hem köy çocuklarımız hem de vatandaşlarımız çevre köylerdeki çocuk ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek keyifli vakit geçirecek hem de birlik ve beraberlikleri pekişecek” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.