DOLAR 32,5184 0.22%
EURO 34,9001 0.38%
ALTIN 2.442,600,18
BITCOIN 2044763-0.78798%
Balıkesir
12°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CANAN KAFTANCIOĞLU AÇIKLADI: KURŞUN İZİ YOK

CANAN KAFTANCIOĞLU AÇIKLADI: KURŞUN İZİ YOK

ABONE OL
Nisan 6, 2023 14:49
CANAN KAFTANCIOĞLU AÇIKLADI: KURŞUN İZİ YOK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sarıyer’de bulunan CHP il binasına silahlı saldırı yapıldığı iddiasına karşı yaptığı açıklamada, “Emniyet güçlerinin il binamızda yaptığı incelemeye göre il binamızda herhangi bir kurşun izi bulunmamıştır. Olayla ilgili savcılık tahkikatı devam etmektedir” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sarıyer’de bulunan CHP il binasına silahlı saldırı yapıldığını ileri sürdü. İl binası önünde yaptığı açıklamada Kaftancıoğlu, “Bugün saat 05.00 sularında TEM Otoyolu’ndan Edirne istikametindeki bir araç İstanbul İl Başkanlığımızın önünde 7-8 el ateş etmiş bulunmakta. Olay mahallinde boş kovanlar tespit edilmiştir. Emniyet güçlerinin il binamızda yaptığı incelemeye göre il binamızda herhangi bir kurşun izi bulunmamıştır. Olayla ilgili savcılık tahkikatı devam etmektedir. İyi Parti İl Başkanımız geçmiş olsun ziyaretine gelmiştir. Kendisiyle de süreci değerlendirip yolcu ettikten sonra sizlere yazılı bilgilendirme yaptım” şeklinde konuştu.

ŞAŞIRMADIK

Kaftancıoğlu, “İl başkanlığımıza saldırı olacağına dair herhangi bir duyumumuz yoktu. İyi Parti’ye yapılan saldırıdan sonra bu tip saldırıların olabileceğini öngörmesek de olursa şaşırmayacağımızı biliyorduk, nitekim şaşırmadık da. Bu kesin il binası mıdır değil midir cevabını vermesi gereken ben değilim. En az sizin kadar merak ediyoruz, bu saldırının kimler tarafından ve ne maksatla yapıldığını” dedi.

BİR HAFTADA İKİ OLAY

Kaftancıoğlu, “Bir hafta önce İyi Parti il binasına yapılan saldırı, bu sabah il binamızın hemen karşısından açılan ateşler bir bekçi değilse umarım hepimiz için tatmin edici bir açıklama olabilir. Bir hafta içinde İstanbul’da iki tane siyasi parti il başkanlığı önünde herhangi bir olay olma ihtimali, ben de Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı kadar olmasa da az buçuk matematik bilirim, sanıyorum ki dünyadaki en büyük ikramiyeyi kazanma ihtimalinden daha düşüktür” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA: 4 PARTİ SEÇİME CHP LİSTESİNDEN GİRECEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.