DOLAR 32,5300 0.24%
EURO 34,9806 0.52%
ALTIN 2.432,85-0,22
BITCOIN 2038038-1.57576%
Balıkesir
12°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Lise Öğrencileri Tekme Tokat Birbirine Girdi

Lise Öğrencileri Tekme Tokat Birbirine Girdi

ABONE OL
Mart 26, 2023 16:17
Lise Öğrencileri Tekme Tokat Birbirine Girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçükçekmece’de lise öğrencileri tekme tokat birbirine girdi. Küçükçekmece ilçesinde, dün akşam saatlerinde okuldan çıkan iki grup lise öğrencisi arasında meydana gelen kavga, sokak ortasında yaşandı.

İki tarafın da birbirine tekme ve tokat attığı görüntüler, bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olayın Küçükçekmece’nin Kanarya Mahallesi’nde meydana geldiği öğrenildi. Ancak kavganın nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Öğrenciler arasındaki tartışmanın büyümesiyle birlikte, okul çıkışındaki diğer öğrenciler saldırganları ayırmaya çalıştı. Kavga, sokaktan geçen vatandaşların müdahalesiyle sonlandırıldı. Ancak olayın şiddeti, çevredeki insanların büyük panik yaşamasına neden oldu. Yaşananlar, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı ve olayın büyüklüğü gözler önüne serildi.

Bu tür şiddet olaylarının, öğrencilerin güvenliğini tehlikeye attığı ve toplumda büyük endişe yarattığı bir gerçektir. Bu nedenle, yetkililerin öğrenciler arasındaki şiddeti önlemek için daha etkili tedbirler alması gerekmektedir.
Sonuç olarak, bu tür olayların tekrarlanmaması için tüm tarafların daha sorumlu davranması ve şiddetin hiçbir zaman bir çözüm olmadığı gerçeğini kabul etmesi gerekmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.