DOLAR 32,3039 -0.45%
EURO 34,7154 -0.12%
ALTIN 2.435,62-0,11
BITCOIN 2017278-2.44916%
Balıkesir
13°

HAFİF YAĞMUR

16:56

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Lise Öğrencilerine Özel Destek

Lise Öğrencilerine Özel Destek

Fahrettin Şener, "Çocuklarımızın geleceği bizim için en önemli önceliğimizdir. Onların daha iyi bir eğitim almaları için elimizden geleni yapacağız. Servis ücretlerini ve öğle yemeklerini ücretsiz yaparak, eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı ve ailelerimizin yükünü hafifletmeyi amaçlıyoruz" dedi.

ABONE OL
Mart 24, 2024 18:46
Lise Öğrencilerine Özel Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener, taşımalı sistemle eğitim gören öğrencilere yönelik devrim niteliğinde bir vaatte bulundu. Şener, seçilirse servis ücretlerini ve öğle yemeklerini ücretsiz yapacağını açıkladı.

 

Şener, yaptığı açıklamada, “Taşımalı sistemle eğitim gören öğrencilerimizin aileleri servis ücretleri için maddi yükün altına giriyor. Bu durum özellikle lise öğrencilerimizin aileleri için zorlayıcı hale geliyor. Biz, bu yükü hafifletmek ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için tüm öğrencilerimizin servis ücretlerini ve öğle yemeklerini ücretsiz yapacağız” dedi.

” Balıkesir’de okuyan öğrencilerimiz de faydalanacak “

Şener’in vaadi, Balıkesir’de bulunan liselerde okuyan Susurluklu öğrencilerimiz için de büyük önem taşıyor. Servis ücretlerinin ücretsiz olması, Susurluklu öğrencilerin Balıkesir’deki liselerde eğitim görme imkanlarını artıracak.

Şener’in bu vaadi, taşımalı sistemle eğitim gören öğrencilerin aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Aileler, bu uygulamanın maddi yüklerini önemli ölçüde hafifleteceğini ve çocuklarının eğitimine daha fazla odaklanmalarını sağlayacağını ifade ediyorlar.

Şener: “Çocuklarımızın Geleceği İçin”

Fahrettin Şener, “Çocuklarımızın geleceği bizim için en önemli önceliğimizdir. Onların daha iyi bir eğitim almaları için elimizden geleni yapacağız. Servis ücretlerini ve öğle yemeklerini ücretsiz yaparak, eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı ve ailelerimizin yükünü hafifletmeyi amaçlıyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

“Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonasında

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.