DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20487231.07254%
Balıkesir
14°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Maç TRT’de İzleniyor mu?

Maç TRT’de İzleniyor mu?

Dün, akşam yemeğinden sonra evde çayımı koydum, koltuğuma oturdum, keyif yapmak için televizyonu açtım ve maç saatini beklemeye başladım. Saat 20:30’u gösterdiğinde TRT kanallarını dolaşmaya başladım.

ABONE OL
Nisan 4, 2024 18:22
Maç TRT’de İzleniyor mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maalesef TRT hiç bir kanalında maçı vermiyordu.

Neyse ki evimin yakınında maç yayını olan bir kahve vardı da yetişebildim. Böyle bir saçmalık olamaz. Madem maçların yayın hakkını aldınız, her maçı yayınlamakla mükellefsiniz. Herkesin evinde Beinsports yok, herkesin evinin yakınında maçı izleyebileceği bir yer yok ya da herkes dışarıda maç izleyebilecek ekonomik güce sahip değil. Tribünlerde açılan “Maç TRT’de izlenir” pankartını göstermeyi biliyorsunuz. E biz izlemek istiyoruz ama siz yayınlamıyorsunuz.

Maça gelecek olursak; daha ilk yarıda kopması gereken maç, ikinci yarıya sarktı. Doğancan’ın kale çizgisinden direğe nişanladığı pozisyon gol olsa daha ilk yarıdan kopabilirdi maç. Neyse ki Altay’ın ilk yarıda yakaladığı pozisyonlarda Zafer başarılıydı da oyun zora girmedi. İkinci yarının hemen başında bulunan iki golden sonra da zaten Altay oyundan düştü ve fark geldi. Bu maç kesinlikle bir kriter değil. Ne Yusuf Şimşek için, ne de takım için seviye belirlemez.

Yusuf Hoca içinde kafamda ciddi soru işaretleri var. Bildiğim kadarı ile, teknik direktörlük kariyerinde 2014-2015 sezonunda Karşıyaka dışında sezonu tamamlamışlığı yok. He! Derseniz ki zaten sezon sonuna kadar anlaştık tamam. Ama önümüzde ki sezonda yine geçen sezonlarda yaşadığımız ve belimizi büken asıl problemle karşılaşacağımız aşikar. Yeni hoca bulma çabaları, hocayı bulduktan sonra doğru kadro mühendisliği. Ama sen iki senede bu kadar hoca değiştirirsen, ligin bitmesine 7 hafta kala takımı emanet edebileceğin kimseyi de bulamazsın.

Çok kritik bir döneme girdik. Bende bu haftadan sonra, mümkün olduğunca olumsuz eleştiri yapmamaya çalışacağım. Önümüzde altı maç var. Sırasıyla Manisa FK(E), Şanlıurfaspor (D), Tuzlaspor (E), Kocaelispor (D), Keçiörengücü (E) ve Adanaspor (D). Kocaelispor hariç hepsi düşme tehlikesi yaşayan takımlar, Kocaeli’de üçüncülük için doğrudan rakibimiz. Biliyorsunuz, üçüncü olan doğrudan play-off finaline gitme hakkı kazanıyor. İçeride oynayacağımız Manisa maçında alınacak galibiyet gerek takıma gerek şehire ciddi moral ve motivasyon olacaktır.

YAZAR: Gürol BEYGİRET

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.