DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22321461.54203%
Balıkesir
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Madalyalarını Kaymakam Köken’e Getirdiler

Madalyalarını Kaymakam Köken’e Getirdiler

Balıkesir'de gerçekleştirilen satranç turnuvasında il üçüncüsü olan öğrenciler Kaymakam Muammer Köken'i makamında ziyaret ettiler.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Madalyalarını Kaymakam Köken’e Getirdiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okul Sporları yarışmalarında satranç minik kızlar kategorisinde Susurluk’u temsil ederek şampiyonadan il üçüncüsü olarak dönen Susurluk Beşeylül İlkokulu Satranç Takımı kazandıkları madalyalar ile Kaymakam Muammer Köken’i Makamında Ziyaret etti.

Madalyalarını Kaymakam Köken'e Getirdiler

Madalyalarını Kaymakam Köken’e Getirdiler_1

Sınıf öğretmenleri Kadir Güngör ve Okul Müdürü Üzeyir Aydoğmuş ile birlikte ziyareti gerçekleştiren öğrencileri tebrik eden Kaymakam Köken, başarılarından dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının devamı dileğinde bulundu.

Madalyalarını Kaymakam Köken'e Getirdiler

Madalyalarını Kaymakam Köken’e Getirdiler_2

Hatırlanacağı üzere yarışmalar 15-16 Mayıs tarihleri arasında Balıkesir Turgut Solak Spor Salonunda gerçekleştirilmiş, turnuvadan üçüncülük ile ayrılan Susurluk Beşeylül ilkokulu satranç takımı da yarışmayı bronz madalya alarak tamamlamıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.