DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 1957637-3.00794%
Balıkesir
11°

HAFİF YAĞMUR

03:59

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
MANSUR YAVAŞ: EKREM BEY’İ YA DA BENİ SEVEN GENÇLERDE HAYAL KIRIKLIĞI YARATMIŞ OLABİLİR

MANSUR YAVAŞ: EKREM BEY’İ YA DA BENİ SEVEN GENÇLERDE HAYAL KIRIKLIĞI YARATMIŞ OLABİLİR

ABONE OL
Nisan 9, 2023 12:04
MANSUR YAVAŞ: EKREM BEY’İ YA DA BENİ SEVEN GENÇLERDE HAYAL KIRIKLIĞI YARATMIŞ OLABİLİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mansur Yavaş katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, TV100’de Uğur Dündar ve Mine Özbek’in sunduğu “Haftanın Panoraması”na konuk oldu.

“BU BÜYÜK BİR ZENGİNLİK, HANDİKAP DEĞİL”

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mansur Yavaş, “7 cumhurbaşkanı yardımcısı” tartışmalarıyla ilgili gelen soruya şöyle yanıt verdi, “Farklı fikirlerin yan yana gelip, birbiriyle müzakere edebildiği, ortak mutabakat sağlayabilen bir yapı oluştu. Bu büyük bir zenginlik, handikap değil” dedi.

“Gençlerle şu anda ilişkiniz nasıl?” sorusunu yanıtlayan Mansur Yavaş dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yavaş şöyle konuştu, “Gençlerin birçoğu ilk defa oy kullanacaklar. İnternet üzerinden bizleri takip ediyorlar ama belli ki aradıkları, hoşlarına giden bir şeyler var. Bunu yoğun bir şekilde hissediyorum. İttifak var, 2 yıldır toplanıyorlar. Sonuçta bir karar verildi, Ekrem Bey’i ya da beni seven gençlerde hayal kırıklığı yaratmış olabilir. Onlar biraz üzüldüler, kırıldılar. Kırılanları ikna etmeye çalışacağız. Fakat Cumhurbaşkanı yardımcılığı söz konusu olunca bizler yine onların sözlerinin temsilcisi olacağız”

“HAYIR KULLANMAYACAĞIZ”

Mansur Yavaş’a “Kılıçdaroğlu’yla gezerken belediyenin imkanlarını kullanacak mısınız?” sorusu da yöneltildi. Mansur Yavaş’ın yanıtı şu şekilde oldu: “Hayır kullanmayacağız, adayımızla Salı günü Çanakkale’den başlıyoruz. Bazen Kılıçdaroğlu’yla, bazen Akşener’le, bazen İmamoğlu’yla olacak şekilde gezilere başlıyoruz.”

“FİİLİ DURUMU BÜTÜN TÜRKİYE’YE YAYACAĞIZ”

“Cumhurbaşkanı Yardımcısı olduğunuzda belediyelerinizde kullandığınız modelleri Türkiye geneline yayacak mısınız?” sorusuna ise Yavaş, “Burada örneği var, vaat değil artık gerçekleşmiş, fiili durumu bütün Türkiye’ye yayacağız şeklinde propaganda yapılacak” dedi.

“ATATÜRK’ÜN BİZE EMANET ETTİĞİ ŞEKİLDE”

Son olarak Yavaş, “Hayal ettiğiniz Ankara’yı inşa edebildiniz mi?” sorusunu şöyle yanıtladı, “Atatürk’ün bize emanet ettiği şekilde, dünyadaki başkentlere yaraşır hale getirmek en büyük amacım ama yaptık diyemeyeceğim. Ancak 25 milyonluk yeşil alanı kendi dönemimizde bitirmiş olacağız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.