DOLAR 32,2670 -0.67%
EURO 34,7356 -0.37%
ALTIN 2.409,69-0,52
BITCOIN 0%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP

Manyas’ta Kan Donduran Cinayet

ABONE OL
Manyas ilçesine bağlı kırsal Peynirkuyu mahallesinde gerçekleşen olayda, polis harekat memuru eşini tabanca ile vurarak öldürdü. Kuzenini yaralayan şahıs olayın ardından intihar girişiminde bulundu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayram Tatili İçin Geldiler

Edinilen bilgilere göre Çanakkale’de polis memuru olduğu öğrenilen Mehmet K. eşi Kübra K. ile birlikte bayram ziyareti için Manyas’ın kırsal Peynirkuyu mahallesine geldi.

Birlikte Alkol Aldılar

Burada daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen kuzeni M.G ile alkol almaya başladı. Bu arada Kübra K. ,eşi Mehmet K ve Kuzeni M.G’nin barışmasını istedi. Bu isteğin karşılık bulmamasının ardından ise taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Mehmet K. beylik tabancasını çekerek kuzeni M.G’ye ateş etti. Açılan ateş sonrasında M.G bacağından yaralandı.

Hamile Eşini de Vurdu

Bununla da yetinmeyen Mehmet K. bu kez hamile olduğu öğrenilen eşi Kübra K.’ya da ateş ederek intihar teşebbüsünde bulundu. Yakınlarının sağlık ve jandarma ekiplerine haber vermesinin ardından hastaneye kaldırılan Kübra K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayın ardından Mehmet K. ve kuzeni M.G tedavi altına alındı. Olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.