DOLAR 32,5630 0.29%
EURO 34,9762 0.43%
ALTIN 2.443,100,20
BITCOIN 2052427-0.40845%
Balıkesir
12°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Manyas’ta şiir gecesi düzenlendi

Manyas’ta şiir gecesi düzenlendi

ABONE OL
Eylül 3, 2023 17:27
Manyas’ta şiir gecesi düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli öğretmen ve şair Gülay Kurt’un liderliğini yaptığı Manyas şiir gecesinde, izleyiciler şiir ve türkü ziyafetine doydu.

Manyas’lı şair Gülay Kurt’un öncülük ettiği Manyas Belediyesinin ev sahipliği yaptığı şiir gecesi ilgi ile izlendi. Manyas Belediyesine ait kafede gerçekleştirilen gecede Kocaeli ve Balıkesir’den gelen 16 kişilik şair, yazar ve aşıktan oluşan Kafkasör şiir gurubu ile Bandırma’dan ve Manyas’tan katılan amatör şair, yazar ve aşıklar gece boyunca kendi eserleri olan ve bunları kitaplaştıran kahramanlık şiirleri başta olmak üzere çeşitli konularda ki şiirlerini okurken, aşıklar da türkü ve atışmaları ile geceye renk kattılar.

Geceye katılan Manyas Belediye Başkanı , konuklara katılımları için teşekkür ederken bir şiir de kendisi okudu. Gecenin sonunda şiirleri ile geceye katılan şairler ve aşıklara Belediye Başkanı Tancan Barcin ve Başkan Yardımcısı Zerrin Tok tarafından plaket verildi.

(İHA)

Haydarpaşa Garı’nda peron çalışmalarının son hali

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.